2'de 2 yapan Gençlerbirliği'nde yüzler gülüyor!

Ligi mağlubiyetle açan kırmızı siyahlılar sonraki 2 maçta berabere kalarak peş peşe puan kayıpları yaşamıştı. Teknik Direktör Karatepe'nin öğrencileri son 2 maçta aldıkları galibiyetlerle üst sıralara hızlıca tırmandı.

2'de 2 yapan Gençlerbirliği'nde yüzler gülüyor!

Gençlerbirliği istediği havayı Erzurumspor maçıyla yakaladı. Milli ara sonrasında ilk maçını taraftarları önünde Erzurumspor karşısında oynayan kırmızı siyahlılar mücadeleden tek golle galip ayrılmasını bildi.

EVDE GELEN GALİBİYET SEVİNDİRDİ

69.dakikada Djitte'nin ayağından bulduğu golle hanesine 3 puanı yazdıran Gençlerbirliği bu sonuçla puanını 8'e yükseltti ve 7. sıraya yerleşti. Aldığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile zirveden kopmayan Gençlerbirliği diğer maçlar için vites yükseltti.

Puanların birbirine yakın olmasından dolayı alacağı puanlar ile çok daha yukarılara çıkma potansiyeli olan Gençlerbirliği'nde gözler bir sonraki maça çevrildi. Başkent ekibi ligde 6. hafta maçında deplasmanda Pendikspor ile karşı karşıya gelecek.

HEDEF, 3 PUAN SERİSİNİ DEVAM ETTİRMEK

Ligde 3. sırada yer alan ve geçen sezon Süper Ligden düşen Pendikspor karşısında alınacak 3 puan Gençlerbirliği'nin elini iyice rahatlatacak. Bu önemli mücadele 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

2021 yılından beri Trendyol 1.ligde olan Gençlerbirliği'nin Süper Lige geri dönmesi adına çalışmalar sürüyor. Şehrin Süper Ligde uzun yıllar temsilcisi olan kırmızı siyahlılar o günleri yeniden yaşamak istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER