Etimesgut

Ankaralılar dikkat! ASKİ çalışmaları kapsamında Etimesgut Şeker Mahallesi 1 ay süreyle trafiğe kapatılacak Ankaralılar dikkat! ASKİ çalışmaları kapsamında Etimesgut Şeker Mahallesi 1 ay süreyle trafiğe kapatılacak ASKİ, Başkent Ankara'da trafiğe çıkanlar için bir açıklamaya yer verdi. ASKİ'nin içme suyu çalışmaları nedeniyle Etimesgut ilçesi Şeker Mahallesi'ndeki bazı yolların bir ay süreyle kapalı tutulacağının tahmin edildiği bildirildi.
Ankara’da Etimesgut Belediyesi temizlik işleri çalışanları grev yaptı! Ankara’da Etimesgut Belediyesi temizlik işleri çalışanları grev yaptı! Yaklaşık 150 kişi Etimesgut Belediyesi önünde toplanırken, belediye çalışanları haklarını alamadıkları iddiası ile greve başladı.
İş dünyasına girişinizi Yenimahalle Belediyesi ile yapın! Ücretsiz meslek edindirme kurslarına hemen kayıt olun İş dünyasına girişinizi Yenimahalle Belediyesi ile yapın! Ücretsiz meslek edindirme kurslarına hemen kayıt olun Ankara Yenimahalle Belediyesi meslek edindirme kurslarının detaylarını merak eden vatandaşlar olurken 20 farklı noktada 20 bin kursiyerle kayıtlar devam ediyor.
Etimesgut Belediyesi Göksü Parkı park sorununa çözüm getiriyor! Yeni otopark müjdesi yankılandı Etimesgut Belediyesi Göksü Parkı park sorununa çözüm getiriyor! Yeni otopark müjdesi yankılandı Aracı ile Göksu Parkı'nı arkadaşları ve ailesiyle ziyaret etmek isteyen vatandaşların en büyük ihtiyaçlarından birisi de park alanı.
Ankara Etimesgut Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine Eti-Kart hizmeti! Ankara Etimesgut Belediyesi'nden ihtiyaç sahiplerine Eti-Kart hizmeti! Tıpkı kredi kartı gibi kullanılan Eti-Kart ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar kart içerisindeki bakiye ile ihtiyaçlarını giderebiliyorlar.
Ankara Etimesgut'ta kaza! Aşırı süratli araç ağaca çarptı 4 kişi yaralandı Ankara Etimesgut'ta kaza! Aşırı süratli araç ağaca çarptı 4 kişi yaralandı Ülkemizde trafik kazası haberleri art arda gelmeye devam ediyor. Son olarak Ankara’nın Etimesgut ilçesinde aşırı süratli ilerleyen otomobil ağaca çarptı.
Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki bir sitede yaşlı kadına köpek saldırdı Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki bir sitede yaşlı kadına köpek saldırdı Ülkemizde sokak köpeklerinin yanı sıra sahipli köpeklerin de zaman zaman vatandaşlara saldırması tartışma yaratmaya devam ediyor. Son olarak Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir site içerisinde sahipli köpeğin yaşlı bir kadına saldırdığı öğrenildi.
Ankara'da haraç keserek iş yerlerine el koyan suç örgütüne operasyon düzenlendi! Ankara'da haraç keserek iş yerlerine el koyan suç örgütüne operasyon düzenlendi! Başkent Ankara'da çeşitli asayiş olayları yaşanmaya devam ediyor. Esnaftan haraç isteyip iş yerlerine el koymak isteyen suç örgütüne operasyon düzenlendiği bildirildi.
Etimesgut Belediyesi'nden yeni kültür ve sanat merkezi! 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi Etimesgut Belediyesi'nden yeni kültür ve sanat merkezi! 100. Yıl Cumhuriyet Kültür ve Sanat Merkezi Etimesgut Belediyesi Cumhuriyetin 100. yılına özel kültür ve sanat merkezini 2023 yılı içerisinde açmaya hazırlanıyor.
Etimesgut Belediyesi engelli vatandaşlarını unutmadı! Etimesgut Belediyesi engelli vatandaşlarını unutmadı! Ankara'da Etimesgut Belediyesi engelli vatandaşlarına eğlenceli vakit geçirmeleri için "Engelliler Bowling Turnuvası" düzenledi.
Etimesgut'ta yeni hizmet alanları yapılıyor Etimesgut'ta yeni hizmet alanları yapılıyor Ankara'da Etimesgut Belediyesi, vatandaşlarına yeni zabıta merkezi, kapalı pazar yeri ve camii inşası yapıyor.
Etimesgut Belediyesi Ankara'nın en çok yüzme havuzu olan ilçesi olarak öne çıktı Etimesgut Belediyesi Ankara'nın en çok yüzme havuzu olan ilçesi olarak öne çıktı Birçok sosyal aktivitesi ile ön plana çıkan Etimesgut Belediyesi, Ankara'nın en çok yüzme havuzuna sahip olan ilçesi olarak da biliniyor.