Etimesgut

Ankara Etimesgut'ta korkutan apartman yangını! Ankara Etimesgut'ta korkutan apartman yangını! Ankara'nın Etimesgut ilçesinin Elvankent Mahallesi'nde meydana gelen bir apartman yangını, hızlı ve etkili bir şekilde müdahale edilerek kontrol altına alındı. Yangın, apartman sakinleri ve çevredekiler arasında korku ve paniğe yol açtı.
Etimesgut Belediyesi, Mahalle Şenliği ile aileleri ve çocukları buluşturuyor! Etimesgut Belediyesi, Mahalle Şenliği ile aileleri ve çocukları buluşturuyor! Etimesgut Belediyesi, mahallelerinde toplumsal dayanışmayı ve komşuluk ilişkilerini güçlendirmek amacıyla keyifli bir etkinlik olan "Mahallemiz Şenleniyor" programını düzenliyor.
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yeni eğitim-öğretim yılını kutladı! Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, yeni eğitim-öğretim yılını kutladı! Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, bugün itibari ile başlayan yeni eğitim-öğretim yılı için tüm öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.
Etimesgut Belediyesi, 25. Uluslararası Anadolu Günleri ve Sanat Festivali'nin son gününe gelindi Etimesgut Belediyesi, 25. Uluslararası Anadolu Günleri ve Sanat Festivali'nin son gününe gelindi Etimesgut Belediyesi, 25. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali dokun günü geride bırakarak son gününe geldi.
Etimesgut Belediyesi, Kültür ve Sanat Festivaline büyük ilgiyle devam ediyor! Etimesgut Belediyesi, Kültür ve Sanat Festivaline büyük ilgiyle devam ediyor! Ankara'da Etimesgut Belediyesi, 25. Anadolu Kültür ve Sanat Festivali'ne, 8. günde Karadenizliler Derneği, Kars-Ardahan-Iğdır Derneği, Kırım Tatarları Derneği programları ile Öykü Gürman konseri ile devam etti.
Etimesgut Belediyesi Kültür-Sanat Festivaliyle ilçeyi renklendirdi! Etimesgut Belediyesi Kültür-Sanat Festivaliyle ilçeyi renklendirdi! Başkent Ankara'da Etimesgut Belediyesi, Kültür-Sanat Festivali'nin 6. gününde halkına unutulmaz anlar sunmaya devam ediyor.
Etimesgut Belediyesi, gelenek ve lezzet festivaliyle Gaziantep ve Ankara kültürünü birleştirdi! Etimesgut Belediyesi, gelenek ve lezzet festivaliyle Gaziantep ve Ankara kültürünü birleştirdi! Etimesgut Belediyesi, bu yıl düzenlenen Gelenek ve Lezzet Festivali'nin 5. gününde, Gaziantep ve Ankara'nın zengin geleneklerini ve mutfaklarını bir araya getiren unutulmaz bir etkinlik düzenledi.
Etimesgut'ta Anadolu'nun zenginlikleriyle dolu festival coşkusu! Etimesgut'ta Anadolu'nun zenginlikleriyle dolu festival coşkusu! Etimesgut Belediyesi, 25. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali'nde Anadolu'nun zengin kültürel mirasını tanıtmaya ve paylaşmaya devam ediyor.
Etimesgut Belediyesi, kültürel bir buluşmaya ev sahipliği yaptı! Etimesgut Belediyesi, kültürel bir buluşmaya ev sahipliği yaptı! Etimesgut Belediyesi'nin, 'kültür ' temalı etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.
Ankara'da sokak tartışması ev saldırısına dönüştü! Ankara'da sokak tartışması ev saldırısına dönüştü! Dün akşam Ankara'nın Etimesgut ilçesinde meydana gelen olayda, iki kişi arasında sokakta başlayan bir tartışma, daha sonra şiddetli bir ev saldırısına dönüştü. İddialara göre, iki kişi arasındaki tartışma sokağa taştı.
Etimesgut'ta Sivas ve Çankırı Kültürü Orta Asya ile buluştu! Zara'nın türküleri coşturdu Etimesgut'ta Sivas ve Çankırı Kültürü Orta Asya ile buluştu! Zara'nın türküleri coşturdu Ankara'da Etimesgut Belediyesi, geleneksel olarak düzenlediği Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali'nin açılışının ilk gününde büyüleyici bir kültürel deneyim sundu.
Etimesgut Belediyesi Piyade ve Elvan Mahalleleri'nde unutulmaz bir akşam sunacak! Etimesgut Belediyesi Piyade ve Elvan Mahalleleri'nde unutulmaz bir akşam sunacak! Ankara'da Etimesgut Belediyesi vatandaşlarına etkinlikler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda belediye, Piyade ve Elvan Mahalleleri'nde unutulmaz anlara ev sahipliği yapacak.