Etimesgut

Ankara Etimesgut'ta Allah’a ve Atatürk’e hakaret edip genç kıza şiddet uygulayan şahıs gözaltına alındı Ankara Etimesgut'ta Allah’a ve Atatürk’e hakaret edip genç kıza şiddet uygulayan şahıs gözaltına alındı Ankara'da 20 Ekim akşamı bir sosyal medya hesabından Allah'a ve Atatürk'e hakaret edip videoyu çeken kadına şiddet uygulayan şahıs gözaltına alındı.
Ankara Etimesgut'ta korkunç kaza! Direksiyon başında bayıldı Ankara Etimesgut'ta korkunç kaza! Direksiyon başında bayıldı Ankara'nın Etimesgut ilçesinde meydana gelen kazada 2 kişi ağır yaralandı. Araçta sıkışan yaralıyı itfaiye ekipleri 1 saatlik çalışmanın sonucunda çıkardı.
Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası'ndan Emlak Danışmanlarına eğitim hizmeti Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası'ndan Emlak Danışmanlarına eğitim hizmeti Son dönemde artan konut fiyatlarının bir nedeni de fırsatçılar olarak gösteriliyor. Bir süredir emlak sektörü ile ilgili olarak düzenleme yapılması gerektiğini savunan ATEM Başkanı Akçam'dan yeni bir eğitim programı açıklaması geldi.
Etimesgut Belediyesi ev hanımlarına meslek edindiriyor Etimesgut Belediyesi ev hanımlarına meslek edindiriyor Ankara'nın ilçe belediyeleri yaptığı projeler ile vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor. Etimesgut Belediyeside Ankara'da yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiriyor.
Ankara'nın Etimesgut ilçesinde silahlı çatışma! 2 yaralı Ankara'nın Etimesgut ilçesinde silahlı çatışma! 2 yaralı Başkent Ankara'da iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada iki kişi yaralandı.
Ankara Etimesgut'ta köpeklerin 50’den fazla küçükbaş hayvanı telef ettiği iddia edildi Ankara Etimesgut'ta köpeklerin 50’den fazla küçükbaş hayvanı telef ettiği iddia edildi Başkentte bir süredir sokak köpeği tartışması sürüyor. Etimesgut ilçesinde sokak köpeklerinin küçükbaş hayvanları telef ettiği iddia edilirken hayvanları telef olan çiftçilerden açıklama geldi.
Ankara'nın Etimesgut ilçesinde Başkent Kozan Vakfı açıldı! Ankara'nın Etimesgut ilçesinde Başkent Kozan Vakfı açıldı! Ülkemizde memleketinde yaşamayan vatandaşların yaşadıkları yerlerde bir araya gelebilmeleri için çeşitli vakıflar kuruluyor. İl, ilçe ve köyleri temsilen kurulan vakıflar vatandaşların buluşma noktası olurken Ankara'da da Başkent Kozan Vakfı açıldı.
Etimesgut Belediyesi Ayyıldız Mahallesi'nde mahalle şenliği düzenledi Etimesgut Belediyesi Ayyıldız Mahallesi'nde mahalle şenliği düzenledi Etimesgut Mahallesi, Ayyıldız Mahallesi'nde düzenlediği mahalle şenliğinde ailelere çocuklarıyla birlikte keyifli anlar yaşattı.
Ankaralılar dikkat 9 saatlik kesinti az önce başladı! İlçenin büyük bir bölümü etkilenecek Ankaralılar dikkat 9 saatlik kesinti az önce başladı! İlçenin büyük bir bölümü etkilenecek 19 Eylül 2023 tarihi ile birlikte ASKİ Genel Müdürlüğü, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaşayanlar için duyuru yaptı. Duyuruda su kesintisi bilgilerine yer verilirken vatandaşların 9 saat boyunca su kullanamayacağı bildirdildi.
Etimesgut Belediyesi Mahallemiz Şenleniyor programına devam ediyor! Etimesgut Belediyesi Mahallemiz Şenleniyor programına devam ediyor! Etimesgut Belediyesi Mahallemiz Şenleniyor programı kapsamında, bu akşam Eryaman Mahallesi'nde renkli ve eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yaptı.
ASKİ Genel Müdürlüğü açıklama yaptı! Ankara'nın Etimesgut ilçesinde sular kesilecek ASKİ Genel Müdürlüğü açıklama yaptı! Ankara'nın Etimesgut ilçesinde sular kesilecek Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), yayınladığı raporda Etimesgut ilçesi Aşağı Yurtçu Mahallesi’nde imalatı tamamlanan yeni hattın mevcut hatta bağlantı çalışması yapılacağından su kesintisi olacağı duyuruldu.
Etimesgut Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi'nde yaza veda pikniği düzenledi! Etimesgut Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi'nde yaza veda pikniği düzenledi! Etimesgut Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirdiği keyifli bir piknik etkinliğiyle engelli bireyler ve ailelerini bir araya getirdi.