Etimesgut

CHP Etimesgut Belediye Başkanı Adayı Erdal Beşikçioğlu kimdir? CHP Etimesgut Belediye Başkanı Adayı Erdal Beşikçioğlu kimdir? 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kalırken dün CHP, tam 242 belediye başkan adayını açıkladı. Ankara'da en çok dikkat çeken isim ise Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu oldu. Beşikçioğlu'nun adaylığı ardından hayatı ve kariyeri merak konusu olurken, sizler için bilgileri derledik. İşte, Erdal Beşikçioğlu'nun hayatı ve kariyerinin detayları...
MHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel kimdir? MHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel kimdir? 31 Mart seçimlerinde MHP'den adaylıkları kesinleşen 2 büyükşehir, 12 il ve 41 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayın isimleri belli oldu. Başkent Ankara'da 4 ilçe belediye başkan adayı belli olurken Etimesgut Belediye Başkan adayı Enver Demirel'in kimliği ve siyasi kariyeri merak edildi.
Ankara Etimesgut'ta ortağı olduğu iş yerini ateşe veren şüpheli gözaltına alındı! Ankara Etimesgut'ta ortağı olduğu iş yerini ateşe veren şüpheli gözaltına alındı! Başkent Ankara'da ortağı olduğu iş yerini ateşe vererek 10 araç ve 2 iş yerinin zarar görmesine yol açan şüpheli hakkında yeni bir gelişme yaşandı. gözaltına alındı.
Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi'nde otomobil alev alev yandı! Kundaklama iddiası Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi'nde otomobil alev alev yandı! Kundaklama iddiası Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bulunan Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi'nde bir otomobil alev alev yandı. İddialara göre aracın alev almasının sebebi kundaklama!
Etimesgut'ta polis ve bir grup arasında arbede çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi Etimesgut'ta polis ve bir grup arasında arbede çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, dün gece saatlerinde bir grup ile polis arasında yaşanan arbede, bir vatandaş tarafından saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Ankara Etimesgut'ta tankerdeki gaz sızıntısının fark edilmesiyle facianın eşiğinden dönüldü! Ankara Etimesgut'ta tankerdeki gaz sızıntısının fark edilmesiyle facianın eşiğinden dönüldü! Başkent Ankara'da çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Yaşanan olaylara ilişkin ayrıntılar basına konu olurken bu kez Etimesgut ilçesinde facianın eşiğinden dönüldüğü öğrenildi.
Ankara Etimesgut'ta bir kişiyi silahla yaralayarak kaçan şahıs yakalandı! Ankara Etimesgut'ta bir kişiyi silahla yaralayarak kaçan şahıs yakalandı! Ankara'nın Etimesgut içerisinde aile içi meseleler nedeni ile bir kişiyi silahla yaralayarak yakalayan bir şahsın polis ekipleri tarafından yakalandığı tespit edildi.
Ankara Etimesgut'ta bir iş yerinde hırsızlık yapan şahıs kıskıvrak yakalandı! Ankara Etimesgut'ta bir iş yerinde hırsızlık yapan şahıs kıskıvrak yakalandı! Ülkemizde çeşitli hırsızlık olayları basına yansımaya devam ediyor. Bu olaylar vatandaşların gündeminde yer alırken son olarak Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir hırsızlık suçlusunun daha yakalandığı bildirildi.
Etimesgut Belediyesi elindeki Kafeterya ve Çay Bahçelerini kiraya verecek Etimesgut Belediyesi elindeki Kafeterya ve Çay Bahçelerini kiraya verecek Etimesgut Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan kafeterya ve çay bahçelerini ihale yöntemiyle kiraya vereceğini açıkladı.
Ankara Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda fren yerine gaza basan şoför mağazaya daldı! Ankara Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda fren yerine gaza basan şoför mağazaya daldı! Ankara’da aracını park etmeye çalıştığı esnada fren yerine gaza basan sürücü bir mağazaya daldı. Mağazaya girerek durabilen şoför bir kişinin de yaralanmasına neden oldu.
Etimesgut'ta market çalışanına satırla saldıran şahıs tutuklandı Etimesgut'ta market çalışanına satırla saldıran şahıs tutuklandı Ankara'da son dönemde birbiri ardına yaşanan asayiş olayları vatandaşları endişelendiriyor. Şiddet olaylarının hayli arttığı Ankara'da market çalışanına yapılan satırlı saldırı da gündem olmuştu. Emniyet ekipleri saldırganın gözaltına alındığını bildirdi.
Ankara'nın Etimesgut ilçesinde aşırı hız yapan sürücülere ceza kesildi! Ankara'nın Etimesgut ilçesinde aşırı hız yapan sürücülere ceza kesildi! Trafiğe çıkan sürücülerin hız kurallarına uyması gerekiyor. Hız kurallarına uymayan sürücülere cezai işlemler uygulanırken Etimesgut ilçesinde de kız yapan sürücülere ceza kesildiği bildirildi.