Etimesgut

Etimesgut Belediyesi ev sahipliğinde 100. Yıl CKM'de ilk konser yapıldı Etimesgut Belediyesi ev sahipliğinde 100. Yıl CKM'de ilk konser yapıldı Ankara'nın Etimesgut ilçesinde inşası tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine sunulan Etimesgut 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi'nde ilk konser düzenlendi. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'de konserde hazır bulundu.
Etimesgut Belediye Başkanı Demirel'den işçi maaşlarına dev zam! Etimesgut Belediye Başkanı Demirel'den işçi maaşlarına dev zam! Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel işçilerin maaşlarınına yüzde 68 zam yaparak 26 bin lira yükseldiğini açıkladı.
Etimesgut Belediyesi Hizmet-İş Sendikası ile sözleşme imzaladı Etimesgut Belediyesi Hizmet-İş Sendikası ile sözleşme imzaladı Etimesgut Belediyesi imzalanan sözleşme ile adından söz ettirdi. Belediye ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan sözleşme ile belediye personellerinin hakları çok daha iyi noktalara ulaştırıldı.
Etimesgut Belediyesi'nden voleybol eğitimi alan kursiyerler şampiyonluk mücadelesi veriyor Etimesgut Belediyesi'nden voleybol eğitimi alan kursiyerler şampiyonluk mücadelesi veriyor Etimesgut Belediyesi tarafından açılan kurslar yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel istişare toplantısı düzenledi Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel istişare toplantısı düzenledi Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ilçe genelinde yaptığı görüşmelerine devam ediyor. Demirel son olarak Ahi Mesut mahallesinde ikamet edenler ile bir araya geldi.
Etimesgut Belediyesinin etiSEM Meslek ve Beceri Kursları hizmeti devam ediyor Etimesgut Belediyesinin etiSEM Meslek ve Beceri Kursları hizmeti devam ediyor Ankara'nın Etimesgut ilçesinde sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında ilçe vatandaşlarının bilgi ve birikimlerine destek olan Etimesgut Belediyesi, faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda yıllardır devam eden etiSEM Meslek ve Beceri Kursları büyük ilgi görüyor.
Şehit ve gazi ailelerinden Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e ziyaret Şehit ve gazi ailelerinden Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e ziyaret Etimesgut Belediyesi çok özel bir ziyaret ev sahipliği yaptı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şubesi tarafından Belediye Başkanı Enver Demirel'e ziyarette bulunuldu.
Etimesgut Belediye Başkanı Demirel duyurdu! Etimesgut'ta Hayvan ve Çiçek Hastanesi açılacak Etimesgut Belediye Başkanı Demirel duyurdu! Etimesgut'ta Hayvan ve Çiçek Hastanesi açılacak Etimesgut Belediyesinde ilçeye yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. İlçedeki yatırımlara bir yenisi daha ekleneceği açıklanırken belediye bu kez hayvan ve çiçek hastanesi için düğmeye bastı.
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi'nin açılışını yaptı Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi'nin açılışını yaptı Etimesgut Belediyesi, ilçeye bir ilki daha kazandırdı. Etimesgut'un ilk Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi'nin açılışı bugün, yapılan tören ile gerçekleşti.
Etimesgut Belediyesi Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi'nin açılış tarihini duyurdu Etimesgut Belediyesi Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi'nin açılış tarihini duyurdu Etimesgut Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi'nin açılış tarihi duyuruldu.
Ankara'nın Etimesgut ve Sincan ilçelerinde tarihi eser niteliğinde obje ve sikke ele geçirildi! Ankara'nın Etimesgut ve Sincan ilçelerinde tarihi eser niteliğinde obje ve sikke ele geçirildi! Türkiye'de kaçakçılıkla mücadele hız kesmeden devam ediyor. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında Ankara'da ekiplerin harekete geçtiği bildirilirken Etimesgut ve Sincan ilçelerinde operasyon düzenlendiği öğrenildi.
CHP Etimesgut Belediye Başkanı Adayı Erdal Beşikçioğlu kimdir? CHP Etimesgut Belediye Başkanı Adayı Erdal Beşikçioğlu kimdir? 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kalırken dün CHP, tam 242 belediye başkan adayını açıkladı. Ankara'da en çok dikkat çeken isim ise Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu oldu. Beşikçioğlu'nun adaylığı ardından hayatı ve kariyeri merak konusu olurken, sizler için bilgileri derledik. İşte, Erdal Beşikçioğlu'nun hayatı ve kariyerinin detayları...