Etimesgut

Etimesgut Belediyesi Kent Tiyatrosu ile başkente yeni bir tiyatro daha kazandırdı Etimesgut Belediyesi Kent Tiyatrosu ile başkente yeni bir tiyatro daha kazandırdı Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, kültür ve sanat faaliyetlerine tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda Kent Tiyatrosu seçmelerini gerçekleştirmişti. Seçmelerin ardından oyuncular ilk provalarını gerçekleştirdi.
Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Metin Akyüz görevinden istifa etti Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Metin Akyüz görevinden istifa etti Ankaragücü eski başkanları arasında yer alan Metin Akyüz, Etimesgut Belediye Başkan yardımcılığı görevinden sürpriz bir şekilde istifa etti. İstifa nedeni merak edilen Akyüz'ün açıklama yapığı yapmadığı sorusu da gündemdeki yerini aldı.
Etimesgut Belediyesi toplu sünnet etkinliği ile ihtiyaç sahiplerine destek oldu Etimesgut Belediyesi toplu sünnet etkinliği ile ihtiyaç sahiplerine destek oldu Tıbbi ve dini anlamda önemli bir cerrahi operasyon konusunda Etimesgut Belediyesi geçtiğimiz günlerde önemli bir duyuru yapmıştı. Maddi sıkıntı çeken ailelerin çocuklarını bedava sünnet ettireceğini ifade eden belediye hizmetini hayata geçirdi.
Etimesgut Belediyesi’nin toplu sünnet töreni başlıyor Etimesgut Belediyesi’nin toplu sünnet töreni başlıyor Etimesgut Belediyesi’nin toplu sünnet töreni başlıyor. Belediyenin dar gelirli ailelere destek olma amacıyla başlattığı proje yarın başlıyor.
Etimesgut Belediyesi meclis toplantılarını canlı yayınlayacak Etimesgut Belediyesi meclis toplantılarını canlı yayınlayacak ABB Başkanı Yavaş'ın 2019 yılında göreve gelmesi ile beraber önemli bir değişiklik hizmet yapmıştı. Meclis toplantılarını vatandaşlarında izlemesini sağlayan Yavaş'ın bu uygulaması ilçelerde de yaygınlaşıyor.
Etimesgut Belediyesi 15 Temmuz etkinliklerini iptal etti Etimesgut Belediyesi 15 Temmuz etkinliklerini iptal etti Bir kaç gün sonrasında 8. yıl dönümü yaşanacak olan 15 Temmuz darbe girişimine dair Etimesgut'ta dikkat çeken bir karar aldı. Belediyenin yeni yönetimi bugüne özel olarak herhangi bir tören düzenlenmeyeceğini duyurdu.
Etimesgut Belediyesi ilçeye tiyatro kurmak için çalışmalara başladı Etimesgut Belediyesi ilçeye tiyatro kurmak için çalışmalara başladı Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yeni dönem ile birlikte sanat ağırlıklı çalışmalar hız kazandı. Başkan Erdal Beşikçioğlu'nun sanat dünyasından gelen bir isim olması ve bu kariyerini devam ettirmesi çalışmalarda önemli rol oynuyor.
Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu can dostlara ziyarette bulundu Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu can dostlara ziyarette bulundu Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ilçede hizmet veren bir hayvan barınağına ziyarette bulunarak can dostlara sahip çıktı.
Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu milli maçı vatandaşlarla beraber izledi Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu milli maçı vatandaşlarla beraber izledi Ankara'nın Etimesgut ilçesinde Belediye Başkanlığı görevini yürüten Erdal Beşikçioğlu milli heyecana kayıtsız kalmadı. Türkiye'nin Avusturya maçını Etimesgutlular ile beraber izleyen Beşikçioğlu takıma olan inancını belirtti.
Etimesgut Belediyesi Türkiye Avusturya maçını konser alanında yayınlayacak Etimesgut Belediyesi Türkiye Avusturya maçını konser alanında yayınlayacak Türkiye'nin EURO 2024 macerasında yeni bir süreç başlıyor. Yıllar sonra gelen gruptan çıkma başarısını Çeyrek Final başarısı ile taçlandırmak isteyen milliler Avusturya'yı yenmek istiyor.
Etimesgut Belediyesi ilçede noktalara atık getirme merkezi kurdu Etimesgut Belediyesi ilçede noktalara atık getirme merkezi kurdu Çevre kirliliğini önleme ve geri dönüşüme ilgiyi artırma adına çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Etimesgut ilçesinde de yeni bir hizmet devreye sokuldu.
Etimesgut Belediyesi bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri teslim etti Etimesgut Belediyesi bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri teslim etti Kurban bayramı öncesinde vatandaşların yüzlerini güldürmek ve onları maddi olarak rahatlatmak adına adımlar atılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Etimesgut ilçesinde de hazırlanan koliler tespit edilen ailelere teslim edildi.