Etimesgut

Etimesgut Belediyesi 15 Temmuz etkinliklerini iptal etti Etimesgut Belediyesi 15 Temmuz etkinliklerini iptal etti Bir kaç gün sonrasında 8. yıl dönümü yaşanacak olan 15 Temmuz darbe girişimine dair Etimesgut'ta dikkat çeken bir karar aldı. Belediyenin yeni yönetimi bugüne özel olarak herhangi bir tören düzenlenmeyeceğini duyurdu.
Etimesgut Belediyesi ilçeye tiyatro kurmak için çalışmalara başladı Etimesgut Belediyesi ilçeye tiyatro kurmak için çalışmalara başladı Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yeni dönem ile birlikte sanat ağırlıklı çalışmalar hız kazandı. Başkan Erdal Beşikçioğlu'nun sanat dünyasından gelen bir isim olması ve bu kariyerini devam ettirmesi çalışmalarda önemli rol oynuyor.
Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu can dostlara ziyarette bulundu Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu can dostlara ziyarette bulundu Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ilçede hizmet veren bir hayvan barınağına ziyarette bulunarak can dostlara sahip çıktı.
Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu milli maçı vatandaşlarla beraber izledi Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu milli maçı vatandaşlarla beraber izledi Ankara'nın Etimesgut ilçesinde Belediye Başkanlığı görevini yürüten Erdal Beşikçioğlu milli heyecana kayıtsız kalmadı. Türkiye'nin Avusturya maçını Etimesgutlular ile beraber izleyen Beşikçioğlu takıma olan inancını belirtti.
Etimesgut Belediyesi Türkiye Avusturya maçını konser alanında yayınlayacak Etimesgut Belediyesi Türkiye Avusturya maçını konser alanında yayınlayacak Türkiye'nin EURO 2024 macerasında yeni bir süreç başlıyor. Yıllar sonra gelen gruptan çıkma başarısını Çeyrek Final başarısı ile taçlandırmak isteyen milliler Avusturya'yı yenmek istiyor.
Etimesgut Belediyesi ilçede noktalara atık getirme merkezi kurdu Etimesgut Belediyesi ilçede noktalara atık getirme merkezi kurdu Çevre kirliliğini önleme ve geri dönüşüme ilgiyi artırma adına çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Etimesgut ilçesinde de yeni bir hizmet devreye sokuldu.
Etimesgut Belediyesi bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri teslim etti Etimesgut Belediyesi bayram öncesi ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri teslim etti Kurban bayramı öncesinde vatandaşların yüzlerini güldürmek ve onları maddi olarak rahatlatmak adına adımlar atılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Etimesgut ilçesinde de hazırlanan koliler tespit edilen ailelere teslim edildi.
Etimesgut Belediyesi Halk günü buluşmasında kreşler masaya yatırıldı Etimesgut Belediyesi Halk günü buluşmasında kreşler masaya yatırıldı Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yönetim ile halkın bir araya geldiği toplantılar düzenli olarak devam ediyor. Her hafta ilçe sorunlarının masaya yatırıldığı toplantılara farklı yaş gruplarından ilçe sakinleri yönetime istek ve şikayetlerini iletiyor.
Etimesgut Belediyesi Hayvan ve Çiçek Hastanesi ile canlıların sağlıklarını korumaya devam ediyor Etimesgut Belediyesi Hayvan ve Çiçek Hastanesi ile canlıların sağlıklarını korumaya devam ediyor Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yer alan ve geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Hayvan ve Çiçek Hastanesi alanında bir ilk olmayı başarmıştı. Bu hastane ile hayvan ve bitkilerin yaşadığı sağlık sıkıntılarına hızlı bir şekilde çözüm bulunması sağlanıyor.
Etimesgut Belediyesi'nden verilen spor kursları devam edecek açıklaması Etimesgut Belediyesi'nden verilen spor kursları devam edecek açıklaması Ankara'nın Etimesgut ilçesinde belediye tarafından verilen ilçe vatandaşlarına yönelik spor kurslarının devamı ile ilgili bir açıklama yapıldı.
Etimesgut Belediyesi Kurbanlık hayvan kesim alanlarını açıkladı Etimesgut Belediyesi Kurbanlık hayvan kesim alanlarını açıkladı Kurban Bayramına çok az bir süre kala il ve ilçe özelinde hazırlıklar sürüyor. Belediyelerde bayramda vatandaşların işlerinin kolaylaşması adına açıklamalarda bulunuyor.
Etimesgut Belediyesi Nazım Hikmet'in hayatını anlatan Ran oyununa ev sahipliği yaptı Etimesgut Belediyesi Nazım Hikmet'in hayatını anlatan Ran oyununa ev sahipliği yaptı Nazım Hikmet Ran'ın vefat yıl dönümü olan 3 Haziran'da Etimesgut ilçesinde de bir program hazırlandı. Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Yurdaer Okur'un başrolünde olduğu Ran oyunu izleyici ile buluştu.