Şehit ve gazi ailelerinden Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e ziyaret

Etimesgut Belediyesi çok özel bir ziyaret ev sahipliği yaptı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şubesi tarafından Belediye Başkanı Enver Demirel'e ziyarette bulunuldu.

Şehit ve gazi ailelerinden Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e ziyaret

Ülkemizi düşmanlara karşı korurken hayatını gözünü kırpmadan feda eden şehitlerimiz ve kahramanca mücadeleleri sonrasında gazi olan askerlerimizin aileleri kurdukları dernekler ile birbirlerine destek olmaya ve taleplerini gerekli mercilere iletmeye devam ediyor.

BAŞKAN DEMİREL'E ANLAMLI ZİYARET

Milletimiz için kıymetleri tartışılmaz olan şehitlerimiz ve gazilerimizi temsil eden derneklerden sadece birisi olan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin Ankara Şubesi tarafından bugün Etimesgut'ta önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel dernek üyesi, şehit ve gazilerden oluşan bir grubu makamında ağırladı.

Yapılan ziyaret ile ilgili paylaşım Enver Demirel'den geldi. Başkan Demirel sosyal medya hesabından “Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şube Başkanı Alparslan Fırat ve beraberindeki gazi ve şehit ailelerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Rabbim şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin. Gazilerimize hayırlı ve uzun ömürler versin” diyerek görüşme ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Şehit ve gazi ailelerinden Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e ziyaret

ŞEHİTLERİMİZİN ADLARI ETİMESGUT'TA YAŞIYOR

Etimesgut ilçesinin genelinde şehitlerimizin adını yaşatan adımlar atılmaya devam ediliyor. İlçe genelinde yapılan parklar gibi bir çok vatandaş hizmetinde olan yerlere şehitlerimizin adları verilerek onların aziz hatıraları yaşatılıyor. Etimesgut Belediyesi tarafından da ülkemizin birliğinin ve bütünlüğünün önemini vurgulayan mesajlar veriliyor.

SONRAKİ HABER