İş dünyasına girişinizi Yenimahalle Belediyesi ile yapın! Ücretsiz meslek edindirme kurslarına hemen kayıt olun

Ankara Yenimahalle Belediyesi meslek edindirme kurslarının detaylarını merak eden vatandaşlar olurken 20 farklı noktada 20 bin kursiyerle kayıtlar devam ediyor.

İş dünyasına girişinizi Yenimahalle Belediyesi ile yapın! Ücretsiz meslek edindirme kurslarına hemen kayıt olun

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından birçok ücretsiz kurs ve etkinlik hizmeti vatandaşlara sunulmaya devam ederken bunların arasında özellikle de dikkat çekenlerden birisi Yenimahalle Belediyesi meslek edindirme kursları oluyor. Ankara Yenimahalle Belediyesi meslek edindirme kurslarının detaylarını merak eden vatandaşlar olurken 20 farklı noktada 20 bin kursiyerle kayıtlar devam ediyor.

Sizlerde bir yerden iş dünyasına giriş yapmak, öğrenmek ve bunu mesleğiniz haline getirmek istiyorsanız o halde Yenimahalle Belediyesi tarafından sağlanan ücretsiz meslek edindirme kurslarına kayıt olabilirsiniz.

289-14-4d414d5c-5513-48c4-9db6-433a9ed8232f.jpg

YENİMAHALLE BELEDİYESİ ÜCRETSİZ KURSLAR

Farklı pek çok kursun bulunduğu Yenimahalle Belediyesi'nde mesleğiniz haline dönüştürebileceğiniz ve aynı zamanda keyifli vakit geçirerek eğlenebileceğiniz dallar bulunuyor. Yenimahalle Belediyesi tarafından sağlanan ücretsiz meslek edindirme kursu kontenjanları is şu şekilde yer alıyor;

el sanatları, gümüş takı işçiliği, bilgisayar işletmenliği, fotoğraf çekimi, ilk yardım, cam şekillendirme, giyim üretim teknolojisi, pasta yapımı ve sunumu, seramik ve cam teknolojisi, emlak danışmanlığı, okuma yazma, bahçecilik ve geleneksel Türk mutfağı

HEMEN KAYIT YAPTIRABİLİRSİNİZ!

Birbirinden farklı branşlarda eğitim almak, profesyonel hale gelmek için sizlerde kendinizi 250 öğretmen eşliğinde ücretsiz şekilde sağlanan Yenimahalle meslek edindirme kurslarına kayı yapabilirsiniz.

Yenimahalle Belediyesi'nde yaşayan vatandaşların katılım sağlayabildiği ücretsiz meslek edindirme kursları için konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Belediye olarak alt yapı, park ve yeşil alanlar, asfalt serimi, temizlik işleri gibi asıl görevlerin dışında vatandaşın sosyal ve kültürel gelişimine de büyük önem veriyoruz. Kendini geliştirmek ve meslek edinmek amacıyla YENİMEK kurslarına kayıt yaptıran vatandaşlarımızın sayısı 20 bine ulaştı. İlçemizin 20 farklı noktasında kurs hizmeti veriyoruz. YENİMEK sadece hobi kursları değil aynı zamanda meslek edindirme kurslarıdır. Ayrıca bu kurslar insanları kaynaştırarak komşuluk, arkadaşlık ilişkilerini geliştiriyor. Yenimahalle sakinlerinin, yeni eğitim döneminde de kurslarımıza yoğun ilgi göstereceğine inanıyorum. Boş vaktini öğrenerek ve kendini geliştirerek geçirmek isteyen tüm sakinlerimizi YENİMEK noktalarına bekliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar 344 08 98/6474 numarası üzerinden ya dahttps://www.yenimahallekultur.com/ link üzerinden online olarak kayıt yaptırabilirler.

SONRAKİ HABER