Etimesgut'ta market çalışanına satırla saldıran şahıs tutuklandı

Ankara'da son dönemde birbiri ardına yaşanan asayiş olayları vatandaşları endişelendiriyor. Şiddet olaylarının hayli arttığı Ankara'da market çalışanına yapılan satırlı saldırı da gündem olmuştu. Emniyet ekipleri saldırganın gözaltına alındığını bildirdi.

Etimesgut'ta market çalışanına satırla saldıran şahıs tutuklandı

Başkent Ankara'da yaşanan çeşitli suç ve şiddet olayları basın yer almaya yer alıyor. Yaşanan şiddet olayları endişeyi artırırken ilçelerden farklı haberler gelmeye devam ediyor. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde kesici aletle market çalışanına saldıran B. L. adlı şahıs, sosyal medyada infial yaratmıştı.

Edinilen bilgiye göre, 28 Kasım günü saat 21.30 sıralarında Etimesgut Etiler Mahallesi'nde meydana geldi. Kesici alet ile yaralı şahıs olduğu ihbarı üzerine olay yerine giden Ankara Emniyet Müdürlüğü Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaralı şahsın hastaneye sevkini sağladı.

MARKET ÇALIŞANINA SALDIRAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Ekiplerin konu ile ilgili yaptıkları araştırma sonucu olayı gerçekleştiren şahsın B. L. olduğu tespit edildi. Daha sonra ise şüpheli B. L., Etimesgut 30 Ağustos mahallesinde yakalandı.

Etimesgut'ta market çalışanına satırla saldıran şahıs tutuklandı

Şüpheli ile yapılan ön görüşmede olayda kullandığı kesici aleti attığı yeri belirtmesi üzerine, suç aleti kesici aleti bulmak üzere şüpheli ile ilgili yere giden ekipler adreste bulunan binanın bahçe kısmında olayda kullanılan 'satır' olarak tabir edilen kesici aleti bularak muhafaza altına aldı. Gözaltına alınan ve bir çok suçtan da kaydı bulunan suça sürüklenen çocuk B. L. yapılan işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER