Etimesgut, Melek Mosso Konseri ile bayram coşkusunu doyasıya yaşadı!

Etimesgut Belediyesi'nin günler öncesinden duyurduğu 19 Mayıs Gençlik Festivali ünlü sanatçı Melek Mosso'nun verdiği konser ile başladı. On binlerce insanın katıldığı programda vatandaşlar hep bir ağızdan şarkılar söyleyip eğlenceli anlar yaşadı.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde belediye tarafından vatandaşlar bir yapılacak konserlere dair duyurular yapılmıştı. 3 gün sürecek konserlerin ücretsiz olacağı ve herkesin katılmasının beklenildiği ifade edilmişti.

ETİMESGUT'TA UNUTULMAZ AKŞAM

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleşecek konserler Ankara'nın farklı yerlerinden insanlarında katılımı ile başladı. İlk gün etkinlikleri kapsamında sahneye ünlü şarkıcı Melek Mosso oldu. Mosso Etimesgut halkı ile beraber saatlerce şarkı söyleyerek onların bayram coşkusunu yaşamasını sağladı.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'da belediye olarak düzenledikleri konserde yer aldı. Verdikleri sözleri tek tek tuttuklarını ifade eden Başkan Beşikçioğlu “1919'da bir ateş yandı, bu ateş bugün alev alev yanmaya devam ediyor” diyerek 19 Mayıs'ın toplum olarak farkında olunduğunu vurguladı.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU DANSI İLE GÜNDEM OLMAYI BAŞARDI

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso şarkı söylerken dans ederek eğlendiği anlar kısa sürede gündem oldu. Gençlik Bayramını gençler ile kutlayan Başkan Beşikçioğlu'nun kalan 2 konserde de aynı neşe ile yer alması bekleniyor.

Etimesgut'ta düzenlenen festival kapsamında bugün Evrencan Gündüz, yarın ise Nil Karaibrahimgil sahne alacak. Bu iki isminde bayram coşkusunu aynı şekilde hissettirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

SONRAKİ HABER