Etimesgut Kent Tiyatrosu KentFest'te ilk oyununu gerçekleştiriyor

Etimesgut Belediyesi, Kent Tiyatrosu'nun düzenlenecek olan . 1. Uluslararası Kent Tiyatro Festivali'nde ilk oyunu ile sahne alacağını duyurdu. Böylelikle KentFest ilk oyununu gerçekleştirerek seyircisi ile buluşmuş olacak.

Etimesgut Kent Tiyatrosu KentFest'te ilk oyununu gerçekleştiriyor

Etimesgut'u sanat merkezi yapmak için kolları sıvayan Etimesgut Belediye Başkanı ve Etimesgut Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Erdal Beşikçioğlu tarafından duyurulan KentFest için açıklanan ilk oyun ile start alacak. Vatan Kurtaran Şaban oyunu ile beraber beklenen festival başta Etimesgutlular olmak üzere tüm Ankaralılar ve sanatseverler ile buluşacak.

ETİMESGUT KENT TİYATROSU İLK OYUNUNA ÇIKIYOR!

Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda "Etimesgut Kent Tiyatrosu, 1. uluslararası Kent tiyatro festivalinde (KentFest) ilk oyununu gerçekleştiriyor. Haldun Taner’in yazdığı Erdal Ozan Metin’in uyarlayıp yönettiği “Vatan Kurtaran Şaban”, Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni ve Belediye Başkanımız Erdal Beşikçioğlu öncülüğünde seyircisiyle buluşuyor!" denilerek heyecan duyuruldu.

Etimesgut Kent Tiyatrosu KentFest'te ilk oyununu gerçekleştiriyor

Düzenlenen festival hakkında açıklama yapan Beşikçioğlu "Etimesgut bir ilki yaşıyor. Uluslararası bir festivalle tanışacak. Halkımızın takdirinden sonra ilk altı ay içinde gerçekleştirdiğimiz, usta insanlarla uluslararası bir festivalin eşiğindeyiz." diyerek bunun bir ilk olduğunun altını çizmişti.

Yapılan duyuru sonucunda beklenen tarih geldi. Etimesgut Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu festival bugün sahnelenecek olan Vatan Kurtaran Şaban oyunu ile başlamış olacak. Sahnelenecek olan ilk oyunla başlayacak olan festival farklı oyunlarla 26 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER