Etimesgut Belediyesi’nin toplu sünnet töreni başlıyor

Etimesgut Belediyesi’nin toplu sünnet töreni başlıyor. Belediyenin dar gelirli ailelere destek olma amacıyla başlattığı proje yarın başlıyor.

Etimesgut Belediyesi’nin toplu sünnet töreni başlıyor

Kültürel ve sosyal faaliyetlere önem veren Etimesgut Belediyesi bu yöndeki çalışmalara devam ediyor. Belediye başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun öncülüğünde Etimesgut Belediyesi ilçede tüm vatandaşlara yönelik sosyal faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyor. Etimesgut Belediyesi dar gelirli ailelere destek olmak amacıyla 4-10 yaş arası çocukların sünnet törenlerini gerçekleştirecek.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, toplu sünnet töreniyle ilgili şunları söyledi:

"Etimesgut Belediyesi olarak hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese eşit şekilde hizmet ediyoruz. Çocuklarımızın ve ailelerimizin mutluluklarını paylaşmak amacıyla düzenlenecek olan bu etkinlik ile sünnet işlemlerini uzman hekimler tarafından ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz."

Etimesgut Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek Sünnet Töreni, 11 Temmuz 2024 tarihinde yani yarın Bağlıca Engelsiz Yaşam Merkezinde saat 13:00’da yapılacak.

ULAŞIMIN KOLAYLIĞI İÇİN ARAÇ TAHSİS EDİLECEK

Etimesgut Belediyesi’nin toplu sünnet töreni başlıyor

Etimesgut Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü toplu sünnet töreniyle ilgili şunları kaydetti:

“Aileler, Ön Kayıt Sırasına göre gün ve saat randevusu oluşturularak çağrılacak olup, ailelerin Engelsiz Yaşam Merkezine ulaşımlarını kolaylıkla sağlayabilmeleri için Etimesgut Belediyesi ana hizmet binası önünde onlar için tahsis edilmiş araç bulundurulacaktır.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER