Etimesgut Belediyesi'nin sinema etkinliğine olumsuz hava engeli

Etimesgut Belediyesi bir süredir duyurduğu sinema etkinliğine ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Bugün Başkentte etkili olan şiddetli sağanak yağış sebebi ile bugün Korkut Ata kültür Merkezi’nde yapılacak etkinliğin iptal edildiğini duyurdu.

Etimesgut Belediyesi'nin sinema etkinliğine olumsuz hava engeli

Konuya ilişkin açıklama Etimesgut Belediyesi tarafından geldi. Yapılan açıklamada bu akşam Korkut Ata Kültür Merkezi’nde yapılması beklenen sinema etkinliğinin Ankara’daki olumsuz hava koşullarından dolayı iptal edildiği belirtildi.

MERHABA SONBAHAR ETKİNLİĞİNE YAĞIŞ ENGELİ

Etimesgut Belediyesi, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında 1-7 Eylül tarihleri arasında Merhaba Sonbahar etkinliğinin yapılacağını duyurmuştu. Korkut Ata Kültür Merkezi ve Eryaman Göksu Parkı’nda yapılacak olan etkinliklere yağış engelinin olduğu duyuruldu.

KORKUT ATA KÜLTÜR MERKEZİ ETKİNLİĞİ İPTAL EDİLDİ

Bu akşam saat 21.15’te başlayacak olan film gösterim etkinliğinin yağış sebebi ile iptal edildiği açıklandı. Mustafa Kemal Atatürk’ün doğumundan 1919 yılına kadar olan olayları konu edinen Atatürk 1 sinema film gösteriminin iptal edildiği şu şekilde duyuruldu:

“Kıymetli komşularımız, bu akşam Korkut Ata Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmesi beklenen sinema etkinliğimiz olumsuz hava koşullarından dolayı iptal edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. ETİMESGUT BELEDİYESİ”

Öte yandan bugün gösterilmesi planlanan Atatürk 1 film etkinliğine Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nun da katılımı bekleniyordu. Etkinlikler 7 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER