Etimesgut Belediyesi'nin Merhaba Sonbahar Film Festivali başlıyor

Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenen Merhaba Sonbahar film festivali Atatürk 1 filmiyle bugün başlıyor. Erdal Beşikçioğlu'nun da katılacağı film gösterimine tüm vatandaşlar davet edildi.

Etimesgut Belediyesi'nin Merhaba Sonbahar Film Festivali başlıyor

Etimesgut Belediyesi kültür sanat faaliyetleri ile adından söz ettirmeye devam ederken sonbaharın gelişine özel film festivali düzenleneceği açıklanmıştı. Merhaba Sonbahar adı verilen film festivali bugün gösterime sunulacak olan Atatürk 1 filmi ile resmen başlarken birbirinden güzel filmlerle 7 Eylül tarihine kadar devam edecek.

ETİMESGUT BELEDİYESİ MERHABA SONBAHAR FİLM FESTİVALİ BAŞLADI!

Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda "Belediye Başkanımız Sn. Erdal Beşikçioğlu ‘nun katılımlarıyla düzenleyeceğimiz “Merhaba Sonbahar” film festivalimizin açılışında, tüm halkımızı birlikte “Atatürk 1” filmini izlemeye davet ediyoruz" denilerek film festivalinin bugün gösterilecek olan Atatürk 1 filmiyle beraber start alacağı açıklandı.

Etimesgut Belediyesi'nin Merhaba Sonbahar Film Festivali başlıyor

Etimesgut Belediyesi tarafından organize edilen film festivalinde yer alan filmlerin bir bölümü Göksu Park'ta bir bölümü ise Korkut Ata Kültür Merkezi'nde seyircilerle buluşacak. Etkinlik boyunca film ve tiyatro oyunları seyirciyle buluşurken aynı zamanda kahve sokağı gibi farklı içerikler de Etimesgutluların beğenisine sunulacak. Korkut Ata Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacak film gösterimi saat 21:15 itibariyle başlayacak. Film gösterimini seyircilerle beraber Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'da izleyecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER