Etimesgut Belediyesinin etiSEM Meslek ve Beceri Kursları hizmeti devam ediyor

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında ilçe vatandaşlarının bilgi ve birikimlerine destek olan Etimesgut Belediyesi, faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda yıllardır devam eden etiSEM Meslek ve Beceri Kursları büyük ilgi görüyor.

Etimesgut Belediyesinin etiSEM Meslek ve Beceri Kursları hizmeti devam ediyor

Ankara'da Etimesgut ilçesinde halkın beğenisini kazanan ve yıllardır devam eden hizmetler göze çarpmaya devam ediyor. Ankara'nın ve ülkemizin yükselen ilçelerinden olan ve 600 binden fazla nüfusu ile potansiyelinden söz ettiren Etimesgut'ta açılan kurslara ilgiler devam ediyor.

KURSLARA YOĞUN İLGİ

2012 yılından itibaren Etimesgut halkının hayatında olan etiSEM meslek ve beceri kursları yıllardır yoğun bir ilgiyle takip ediliyor. 12. yılına giren kurslara binlerce insanın katılımcı olarak yer alması memnuniyetle karşılandı. Geçtiğimiz dönemlerde Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'de “etiSEM ile Etimesgut’u Ankara’nın eğitim merkezine çevirdik. Vatandaşlarımıza nitelikli ve kaliteli hayat boyu öğretim hizmeti verebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm kursiyerlerimize ve eğitmenlerimize başarılar diliyorum” diyerek sosyal anlamda vatandaşlara büyük bir katkısı olan bu programdan duyduğu mutluluğu paylaştı.

Etimesgut Belediyesinin etiSEM Meslek ve Beceri Kursları hizmeti devam ediyor

ENVER DEMİREL'DEN YENİ ZİYARET

etiSEM Kurslarına her zaman yakından ilgi gösteren Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, kursta eğitim gören vatandaşlara bir ziyarette bulundu. Başkan Demirel yaptığı ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından “Devlet Bahçeli Tesislerimizde etiSEM meslek ve beceri kurslarımıza katılan kursiyerlerimizi ziyaret ettik. Kursiyer ve eğitmenlerimize başarılar diliyorum” dedi.

İlçenin bir çok farklı noktasındaki tesislerde yer alan kurslar sayesinde El Sanatlarından İnşaat Teknolojisine, Halk Oyunlarından, müzik ve gösteri sanatlarına bir çok alanda eğitim görüyor.

SONRAKİ HABER