Etimesgut Belediyesi'nin düzenlediği 19 Mayıs etkinlikleri on binlerce kişiyi bir araya getirdi

Etimesgut Belediyesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bir çok konser ve etkinlik düzenledi. Başkan Beşikçioğlu'nun da bizzat katılım sağladığı etkinlikler vatandaşların milli duyguları hep beraber dolu dolu yaşamasına vesile oldu.

Etimesgut Belediyesi'nin düzenlediği 19 Mayıs etkinlikleri on binlerce kişiyi bir araya getirdi

Etimesgut Belediyesi tarafından bayramı gençlerin ve her yaştan vatandaşın doyasıya eğlenerek yaşaması için harekete geçilmişti. Etkinlikler için kolları sıvayan Başkan Erdal Beşikoğlu ve yönetimi konserler ile bayram günü gerçekleştirilecek etkinlikleri vatandaşlar ile paylaşmıştı.

Etimesgut Belediyesi'nin düzenlediği 19 Mayıs etkinlikleri on binlerce kişiyi bir araya getirdi

GENÇLİK ATEŞİ TEMASI

Başkan Erdal Beşikçioğlu ilk olarak ilçede 3 gün sürecek bir konser programı takviminin duyurmuştu. 17 Mayıs günü başlayan ve sırasıyla Melek Mosso, Evrencan Gündüz ve Nil Karaibrahimgil'in sahne aldığı konserler on binlerce kişiyi Etimesgut'ta toplamıştı. Milli marşların ve şarkıların hep bir ağızdan söylendiği gecelerde Türk bayrakları ile kıpkırmızı görüntüler oluşmuştu.

Etimesgut Belediyesi'nin düzenlediği 19 Mayıs etkinlikleri on binlerce kişiyi bir araya getirdi - Resim : 2

Söz konusu konserlerde Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'da vatandaşlar ile bir araya gelmiş, eğlenceli ve neşeli halleri ile ülke gündemine oturmuştu.

19 MAYIS'TA KUTLAMALAR ZİRVE YAPTI

Konserler ile beraber en özel etkinlikler bayram günü gerçekleştirildi. İlçede bulunan Göksu Parkı'nda düzenlenen yelken gösterisi ile gençlerin 3 kişilik takımlar ile katıldığı basketbol turnuvası güne renk katan anlar oldu. 19 Mayıs heyecanı akşam saatlerinde Nil Karaibrahimgil'in verdiği konser ile taçlandı.

Dolu dolu bir milli bayram dönemi geçiren Etimesgut halkı şimdiden diğer bayramları beklemeye başladı. Yaz aylarında ilçede farklı etkinliklerin yine düzenlenmesine kesin gözüyle bakılıyor.

CENGİZ ORTATAŞ Haberankara.com /alıntılanamaz, kopyalanamaz.

SONRAKİ HABER