Etimesgut Belediyesi'nden voleybol eğitimi alan kursiyerler şampiyonluk mücadelesi veriyor

Etimesgut Belediyesi tarafından açılan kurslar yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Uzun yıllardır Etimesgut ilçesinde devam eden ve şu ana kadar binlerce kişinin yararlandığı kurslara katılım tüm hızı ile devam ediyor.

Etimesgut Belediyesi Ankara'da adını sosyal belediyecilik hizmeti alanında ön plana çıkaracak bir adıma daha imza attı. Belediye tarafından eğitim gören genç vatandaşlar turnuvalara katılım sağlamaya başladı. Son olarak belediye tarafından yapılan paylaşımda Etimesgut Belediyesi tarafından açılan voleybol eğitimi gören kursları ile ilgili önemli bir bilgi paylaşıldı.

“KAZANAN TÜRK VOLEYBOLU OLDU”

Etimesgut Belediyesi'nin sosyal medya hesabından görenlerin yüzünü güldüren bir paylaşımda bulunuldu. Başkan Demirel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Naim Süleymanoğlu, Ülkü, Atayurt ve Devlet Bahçeli Spor Tesisleri'nde voleybol eğitimi gören kursiyerlerimiz 100. Yıl Voleybol Turnuvası'nda şampiyonluk için mücadele etti. Turnuvanın kazananı 270 sporcu daha kazanan Türk voleybolu oldu” denildi.

Bir belediyenin açtığı kurslara katılan ve oradan da turnuvalara katılım sağlayacak kadar spor becerisi kazanan gençlerin ilçelerinde oluşu Etimesgut halkı tarafından da memnuniyet ile karşılandı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'de aktif olarak ilçe bünyesinde devam eden çalışmalara her zaman destek vermesi ile biliniyor.

Etimesgut Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren bir çok sporcunun uluslararası spor turnuvalarından başarı ile döndüğü bilinirken, ilçeden çıkan yeni yetenekler Etimesgut ve Ankara halkını mutlu ediyor.

SONRAKİ HABER