Etimesgut Belediyesi'nden verilen spor kursları devam edecek açıklaması

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde belediye tarafından verilen ilçe vatandaşlarına yönelik spor kurslarının devamı ile ilgili bir açıklama yapıldı.

Etimesgut Belediyesi'nden verilen spor kursları devam edecek açıklaması

Etimesgut Belediyesinde yönetim değişikliğinin yaşanmasının ardından mevcut hizmetlerin aynı şekilde devam ettirilme çalışmaları sürüyor. Belediye başkanlığına Erdal Beşikçioğlu’nun geldiği Etimesgut’ta başta kültür sanat etkinlikleri olmak üzere insanları temeline alan hizmetlerin yoğun bir şekilde sürdürülmesi için adımlar atılıyor.

ETİMESGUT BELEDİYESİ KURSLARIN DURUMU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Etimesgut Belediyesi son olarak ilçede devam eden spor faaliyetleri ile ilgili bir açıklama yayınladı. Söz konusu açıklama Etimesgut Belediyesi bünyesinde programlarına devam eden Etimesgut Belediye Spor Kulübü adına geldi.

Etimesgut Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada kulüp bünyesinde spor kurslarında eğitim veren antrenörlerin görev süresinin dolduğu ve bu boşluğun doldurulması adına belediye imkanlarının seferber edilmesinden bahsedildi.

Etimesgut Belediyesi'nden verilen spor kursları devam edecek açıklaması

Söz konusu yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Değerli ailelerimiz, Etimesgut Belediye Spor Kulübü olarak farklı branşlarda faaliyetlerimize ara vermeden devam ediyoruz.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Halk Eğitim Merkezlerinin yürüttükleri projeler kapsamında yer alan antrenörlerin görevlendirilmeleri ilgili kurumlarca sonlandırılmıştır. Çocuklarımızın ve antrenörlerimizin mağduriyet yaşamaması için;
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi, "Ben Türk gençliğinin spor yaparak güçlü olmasını isterim.” sözü ışığında evlatlarımızın spor yapabilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ederek çalışmalarımıza devam etmekteyiz.
Sosyal belediyeciliğin vermiş olduğu sorumluluk bilinciyle; eğitim masraflarımızı karşılayabilmek, ailelerimizi ekonomik olarak zorlamadan evlatlarını akademilerimize gönderebilmelerini sağlayabilmek amacıyla belirlenen ücret karşılığında çocuklarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

KURSLARA İLGİNİN DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR

Etimesgut Belediye Spor Kulübü tarafından verilen kurslara yaz döneminin yaklaşması ile beraber ilginin artması bekleniyor. Kulüp tarafından eğitim verilen sporcular katıldıkları turnuvalardan madalyalar kazanarak ilçenin adını duyuruyor.

SONRAKİ HABER