Etimesgut Belediyesi’nin iftar davetinde bugünün konukları esnaflar oldular. Başkan Erdal Beşikcioğlu’nun da katıldığı iftar davetine esnaflar yoğun ilgi gösterdiler. Birlikte iftar yapılırken uzun uzun sohbetler edildi. Esnaflar Başkan Erdal Beşikcioğlu’na taleplerini direkt olarak ilettiler.
Türk Beyleri Kent Meydanı’nda düzenlenen iftar davetinde birlik, beraberlik ve dayanışma ön plana çıktı. Çarşı esnafı için düzenlenen iftarda Başkan Erdal Beşikcioğlu vatandaşlarla tek tek ilgilenerek samimi bir şekilde sohbetler etti.
1000 KİŞİLİK İFTAR DAVETİ!
Türk Beyleri Kent Meydanında açık alana kurulan iftar yemeğine 1000 kişilik yoğun bir katılım sağlandı. Esnaflar için düzenlenen iftar yemeği davetine; Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikcioğlu, Başkan Yardımcıları Mutlu Kerimoğlu, İhsan Bahri Bellek, Taylan Özgüven, Başkan Danışmanları Cem Berk Erdinç, Beyza Şentürk, CHP İlçe Başkanı Selçuk Demir, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Etimkent Şirket Müdürü Muzaffer Çakır, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Ramazan ayında her akşam farklı bir iftar sofrasına konuk olmaya devam eden Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikcioğlu, Çarşı esnafı için düzenlediği iftar yemeğinde vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti.
Türk Beyleri Kent Meydanı’ndaki alanı boydan boya masalarla dolduran Etimesgut Belediyesi’nin iftar daveti Ramazan’ın birleştirici gücünü en güzel şekilde gözler önüne serdi.
ESNAFLARIMIZ BİZLER İÇİN ÇOK KIYMETLİ
Ramazan ayının en güzel buluşmalarından birini yaşadıklarını ifade eden Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikcioğlu, “Etimesgutlu esnaflarımız bizler için çok kıymetli. Esnaf kardeşlerimle böyle güzel bir iftar sofrasında bir araya gelmek mutluluk verici. Şimdiden hem esnaf vatandaşlarımızın hem de onların nezdinde tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Hep birlikte huzur, sağlık ve mutluluk içinde güzel bir bayram geçirmeyi diliyorum” dedi.
İftar yemeği boyunca samimi sohbetler edilirken, esnaflar dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdi.
Etimesgut Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ilçede önemlki etkinliklere imza attı. Bir taraftan iftar davetleri yapılırken bir taraftan da iftar çadırları ile vatandaşların iftar yapmaları sağlandı. Düzenlenen Ramazan etkinlikleri ise Etimesgut’ta farklı bir Ramazan ayının yaşanmasını sağlamış oldu.