Etimesgut Belediyesi'nden bir ilk: Akıllı Atık Toplama Sistemi!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu yapmış olduğu açıklama ile Etimesgut'ta temizlik işlerine yepyeni bir boyut kazandıracaklarını duyurdu. Belediyede akılı atık toplama sistemi devreye giriyor.

Etimesgut Belediyesi'nden bir ilk: Akıllı Atık Toplama Sistemi!

31 Mart yerel seçimlerinin ardından görevi devralan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ilçede en çok şikayet edilen sorunların başında yer alan temizilk sorununa neşteri vurdu. Başkan Beşikçioğlu Etimesgut'ta temizlik hizmetlerine yepyeni bir boyut kazandıracak olan akıllı atık toplama sistemini ilçede devreye aldıklarını duyurdu.

ETİMESGUT BELEDİYESİ'NDEN AKILLI ATIK TOPLAMA DEVRİMİ!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu yapmış olduğu açıklama ile "Etimesgut’ta temizlik hizmetlerimize yepyeni bir boyut kazandırıyoruz! ‘Akıllı Atık Toplama Sistemi’ ile çöp konteynerlerini ileri teknoloji sensörlerle donatarak doluluk oranlarını anlık izliyoruz.

Etimesgut Belediyesi'nden bir ilk: Akıllı Atık Toplama Sistemi!

Böylece daha hızlı müdahale, zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyoruz. Amacımız, hem ilçe estetiğini korumak hem de halk sağlığını gözetmek. Bu sistemle daha temiz, yaşanabilir ve çevre dostu bir Etimesgut için çalışıyoruz.

Etimesgut Belediyesi'nden bir ilk: Akıllı Atık Toplama Sistemi! - Resim : 2

Belediyemiz bünyesindeki Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ile birlikte bu yenilikçi projeyi büyütmeye devam edeceğiz." diyerek yeni sistemi devreye alacaklarını duyurdu.

Etimesgut Belediyesi'nden bir ilk: Akıllı Atık Toplama Sistemi! - Resim : 3

Etimesgutlular tarafından en çok şikayet edilen konuların başında temizlik sorunları yer alıyordu. Uygulamaya alınan yeni sistem sayesinde çöp konteynerlerinde doluluk oranları anlık takip edilecek. Daha hızlı müdahale eden konteynerler hem kirlilik sorunu yaratmayacak hem de tasarruf edilmesini sağlayacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER