Etimesgut Belediyesinden 4-8 yaş grubuna ücretsiz cimnastik kursu

Etimesgut ilçesinde küçük yaş gruplarının sporla ilgilenmesi yönünde hamleler gerçekleştirilmeye devam ediyor. Konu ile ilgili yapılan son açıklamada Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezinde verilecek cimnastik kursundan bahsedildi.

Etimesgut Belediyesinden 4-8 yaş grubuna ücretsiz cimnastik kursu

Uzmanlar her yaştan insanın hayatları boyunca spor yapmasını tavsiye ediyor. Sporu profesyonel olarak yapmak ve yetenekli hale gelmek için ise küçük yaşlardan itibaren eğitime başlanılması gerektiği biliniyor.

KONTENJANLARIN SINIRLI OLDUĞUNA DİKKAT ÇEKİLDİ

Bu konuda çocuklarını spor konusunda teşvik etmek isteyen aileler için Etimesgut Belediyesi ücretsiz bir kurs duyurusu yaptı. Söz konusu duyuruda 4-8 yaş aralığındaki kız ve erkek çocuklar için cimnastik kursu kayıtlarından bahsedildi.

Etimesgut Belediyesinden 4-8 yaş grubuna ücretsiz cimnastik kursu

Kontenjanlar ile sınırlı olan kursta Cuma günü haftanın her günü eğitim olacak. 3 gruba ayrılacak öğrencilerden uzman eğitmenler tarafından cimnastik alanında eğitimler görecekler. Kayıt yaptırmak isteyen ailelerin ise Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezine gitmesi gerekiyor.

AHİ ELVAN AİLE YAŞAM VE EĞİTİM MERKEZİ ADRESİ

2018 yılında Etimesgut Belediyesi tarafından inşa edilen Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi ilçe merkezine yaklaşık 3 km uzaklıkta bulunuyor. İçerisinde bir çok kurs gibi alanın bulunduğu bu yere gitmek isteyenler için binanın açık adresi Elvan Mahallesi Ahi Mesud Bulvarı No: 84/B şeklindedir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER