Etimesgut Belediyesi'nden 30 Ağustos Zafer Bayramı bisiklet turu

30 Ağustos Zafer Bayramı için kutlama programları ve etkinlikler tek tek açıklanmaya devam ederken bunlardan birini de Etimesgut Belediyesi tarafından duyuruldu.

Etimesgut Belediyesi'nden 30 Ağustos Zafer Bayramı bisiklet turu

1922 senesinde yaşanan büyük zaferin yıldönümü her sene 30 Ağustos tarihinde kutlanmaya devam ederken Türkiye bu sene 102. yıldönümü etkinlikleri için tek yürek olacak. Türkiye'nin başkenti Ankara'da kutlamaların yine büyük bir coşkuya sahne olması beklenirken belediyelerde peş peşe kutlama programları ve etkinliklerini açıklamaya devam ediyor. Bunlardan birini de Etimesgut Belediyesi duyurdu.

ETİMESGUT BELEDİYESİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI 2024!

Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda "30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu bisiklet turu ile kutluyoruz! Etimesgut Kent Konseyimizin düzenlediği etkinlikte sen de bizimle pedal çevir, zaferin heyecanını yaşa!" denilerek 30 Ağustos programına özel olarak bisiklet turu yapılacağı ve bisiklet turuna Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun da katılacağı açıklandı.

Etimesgut Belediyesi'nden 30 Ağustos Zafer Bayramı bisiklet turu

Etkinlik için Şeker Mahallesi Pazar Yeri toplanma alanında saat 16:30 itibariyle toplanacak vatandaşlar saat 17:00'de hareket edecekler. Etimesgut Belediyesi ve Etimesgut Kent Konseyi tarafından düzenlenecek olan etkinlikte vatandaşlar hep birlikte KC Göksu Girişine kadar pedal çevirecekler. Belirlenen rotada ilerleyecek olan grupta Etimesgut Belediyesi Başkanı Erdal Beşikçioğlu'da yer alacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER