Etimesgut Belediyesi’nden 2 konseptli sonbahar etkinlikleri

Etimesgut Belediyesi sonbaharın yaklaşması ile birlikte 2 ana konseptli Merhaba Sonbahar etkinliği düzenleyeceğini açıkladı. Kahve ve sinema konseptli düzenlenecek olan etkinliğin tarihleri de belli oldu.

Etimesgut Belediyesi’nden 2 konseptli sonbahar etkinlikleri

30 Ağustos Zafer Haftası kutlamalarından sonra başlayacak olan etkinliklere tüm Başkentliler davet edildi.

Festival tarihlerine ilişkin detayları aktaran Etimesgut Belediyesi Göksu Parkı ve Korkut Ata’da sinema gösterimini yapılacağını yine Göksu Park’ta kahve tadımlarının olacağını duyurdu.

SONBAHAR İÇİN FARKLI ETKİNLİKLER

Etimesgut Belediyesi yaklaşan sonbaharı birbirinden farklı etkinliklerle karşılıyor. Yalnızca Etimesgut halkının değil, aynı zamanda tüm Ankara ve Türkiye’den de misafirlerin beklendiği “Merhaba Sonbahar” iki ana konseptten oluşmaktadır. Bunlar; 3cores Roastery ve Başka Sinema.

KAHVE TADIMI YAPILACAK

2-7 Eylül tarihleri arasında Göksu Parkta gerçekleştirilecek olan 3Cores Roastery; Türkiye ve Dünyadan gelen kahve çekirdekleri ve Batistalarla oluşturulacak stantlarla kahve tadımları yapılacak.

Modern demleme yöntemlerinin sergileneceği “Kahve Sokağı” projesi, öğütüldüğü anda salınan nefis aromatik kahve kokusuyla hafızada yer bırakan, kokusunda olduğu gibi içiminde de keyif veren kahve deneyimleri gerçekleştirilecek.

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ

Türkiye ve Dünyada alternatif film dağıtıcılığının saygın markası “Başka Sinema” yürütücülüğünde gerçekleşecek olan Korkut Ata Kültür Merkezi ve Göksu Park Amfi Tiyatroda gerçekleşecek; günümüzdeki ana akım ve Oscar ödüllü filmlerin sergileneceği Açık Hava Sinemasıdır. Filmlerin yanı sıra söyleşilerde gerçekleştirilecektir.

Etimesgut Belediyesi’nden 2 konseptli sonbahar etkinlikleri

ETKİNLİK PROGRAMI BELLİ OLDU

30 Ağustos Zafer Haftası kapsamında da 25 kişilik orkestra Şef Ahmet Murat Gedikli koordinatörlüğünde canlı müzik yapacak. Merhaba Sonbahar isimli etkinliğe tüm Ankaralılar davet edildi.

1 – 7 Eylül tarihleri arasında Korkut Ata Kültür Merkezinde film gösterimi

2 – 6 Eylül tarihleri arasında Göksu Park Amfi Tiyatro açık hava sinema gösterimi

2 – 7 Eylül tarihleri arasında Göksu Park’ta kahve tadımı

2 Eylül Göksu Park’ta Karavan Tiyatro etkinliği olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER