Etimesgut Belediyesi'nde Batı Ekspresi hareket ediyor herkes davetli

Etimesgut Belediyesi'nin kültür sanat faaliyetleri tüm hızı ile devam ederken Batı Ekspresi için tüm Etimesgutlulara davet geldi. 22 Ekim'de kimseye söz vermeyin!

Etimesgut Belediyesi'nde Batı Ekspresi hareket ediyor herkes davetli

Kendisi de tiyatro kökenli bir oyuncu olan Erdal Beşikçioğlu'nun Etimesgut Belediyei Başkanı olarak seçilmesinin ardından ilçede kültür sanat faaliyetlerine ağırlık verilmişti. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu tarafından açıklanan KentFest başlarken yeni oyunlar seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Bu oyunlardan biri de Batı Ekspresi oldu.

ETİMESGUT BELEDİYESİ'NDEN BATI EKSPRESİ OYUNU İÇİN BEKLENEN TARİH AÇIKLANDI!

Sanatın ve sanatçının dostu olan Etimesgut Belediyesi tarafından açıklanan KentFest tüm hızı ile devam ederken Tiyatro Festivali yeni oyunlarla devam ediyor. Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan paylaşım ile yeni oyun Batı Ekspresi olarak açıklandı.

Etimesgut Belediyesi'nde Batı Ekspresi hareket ediyor herkes davetli

Yapılan paylaşımda "Yollardayız… Bir gün dönebilmek umuduyla… Ardımızda tekrar ne zaman dolduracağımızı bile bilmediğimiz boşluklar bıraka bıraka… Yüzlerimiz Batı’ya dönük… Göç halindeyiz… Gidişe anlam kazandıranın dönüş olduğunu kim söylemişti?" denilerek yeni oyunun 22 Ekim 2024 günü sahnede olacağı ifade edildi.

Oyunda yaş sınırı 13 olarak açıklanırken Etimesgut Cumhuriyet Kültür Merkezi'nde sahnelenecek olan oyun saat 20:00 itibariyle başlayacak. Oyunun biletleri ise Biletix ve Biletinial üzerinden satılacak. Oyunun gösterimi sonrası oyuncularla söyleşi gerçekleştirilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER