Etimesgut Belediyesi yüzme havuzlarına bakım yapılıyor

Etimesgut Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren yüzme havuzları bakıma alındı. Hijyen ve temizlik çalışmaları, denetimler yapılarak insan sağlığının korunması hedeflenirken belediye ekiplerinin titizlikle çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

Etimesgut Belediyesi yüzme havuzlarına bakım yapılıyor

Etimesgut Belediyesi, ilçedeki havuzlarla vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren yüzme havuzları, ekipler tarafından yapılan denetimler sonucunda halk sağlığına daha uygun bir hale getiriliyor.

İnsan sağlığına önem verdiğini vurgulayan Etimesgut Belediyesi, ilçedeki yüzme havuzlarını bakıma almak amacıyla bu havuzları belli bir süre için kullanıma kapattı. İlçelerdeki havuzlarda havalandırma koşulları, bakım, onarım, temizlik, paslı ve kireçli alanlar, nemli ortamların hepsinin yeniden düzenlenmesi için çalışmalara başlandı.

ETİMESGUT BELEDİYESİ TESİSLERİNDE BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Hijyen ve temizlik çalışmaları, denetimlerin yapıldığı havuzlarda insan sağlığının korunması, çevre ve yüzme suyu kalitesinin belirlenmesi ve izlenmesi, sınıflandırılması, yönetilmesi belli aralıkla devam ederken havuzlarda incelemelerde bulunan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, ''Yüzme havuzundan her yıl binlerce gencimiz, ailemiz faydalanıyor. Toplum sağlığı bizim için her şeyden önce gelir ve bu konuda verdiğimiz hizmetlerle üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz.'' dedi.

Etimesgut Belediyesi yüzme havuzlarına bakım yapılıyor

''Önemli olan var olanı yıkmak değil; var olanın üzerine bir şeyler koyarak ya da halkın kullanımına uygun iyileştirmelerde bulunarak doğru analizlerle faydalı dokunuşlar yapmaktır. Bu amaçla; Belediyemize bağlı olan tüm havuzlarda nitelikli, güvenilir ve temiz alanlar oluşturmak istediğimizden halkımızdan anlayış bekliyoruz.'' diyen Başkan Beşikçioğlu, tüm işleri titizlikle yürüttüklerini belirtti.

SONRAKİ HABER