Etimesgut Belediyesi Türkiye Avusturya maçını konser alanında yayınlayacak

Türkiye'nin EURO 2024 macerasında yeni bir süreç başlıyor. Yıllar sonra gelen gruptan çıkma başarısını Çeyrek Final başarısı ile taçlandırmak isteyen milliler Avusturya'yı yenmek istiyor.

Etimesgut Belediyesi Türkiye Avusturya maçını konser alanında yayınlayacak

A Milli Futbol Takımı üst üste 3. defa katıldığı Avrupa Futbol Şampiyonasında 2008 sonrası en iyi dönemini yaşıyor. Bizim Çocuklar son olarak EURO 2008'de yarı final oynamış, sonrasında katıldığı EURO 2016 ve 2020'de gruptan çıkamamıştı.

MİLLİLERDEN UZUN SÜRE SONRA BEKLENEN BAŞARI

Özellikle EURO 2020'de puan dahi alamaması ile Türk futbolseverlerde büyük bir şok etkisi oluşturan Milliler 2024'te ise çok daha iyi bir şekilde ilerliyor. Gruptaki 3 maçın 2'sinin kazanan A Milli Futbol Takımı son 16 turunda Avusturya ile eşleşmişti.

Türkiye'nin dört bir yanında ise vatandaşlar kurulan dev ekranlarda maçı hep beraber izleyerek özel bir an yaşıyor. Yarın oynanacak Avusturya maçı öncesi Etimesgut Belediyesi vatandaşlara bir paylaşımla seslendi.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

İlçenin en büyük alanlarından olan ve aynı anda 100 binden fazla insanın bulunabildiği Türk Beyleri Kent Meydanı bu seferde A Milli maç coşkusuna sahne olacak. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu tarafından yapılan paylaşımda "Milli Takımımızın maçını hep birlikte izliyoruz. Sandalyeni de al bize katıl" beraber maç izleme davetinde bulunuldu.

Etimesgut'ta yaşayan vatandaşların bu deneyimi yaşamak adına 22'de başlayacak maçı Türk Beyleri Kent Meydanında takip etmesi bekleniyor. Millilerin Avusturya maçını kazanması halinde Çeyrek final maçı içinde benzer bir hazırlığa girilmesi ön görülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER