Etimesgut Belediyesi Sonbaharın gelişine özel etkinlikler düzenleyecek

Yaz döneminin son ayının tamamlanmasına az bir zaman kaldı. Yaklaşan sonbahar mevsimi öncesi Etimesgut Belediyesi bir duyuru yaparak tüm vatandaşları düzenlenecek etkinliğe davet etti.

Etimesgut Belediyesi Sonbaharın gelişine özel etkinlikler düzenleyecek

Yoğun bir kültür sanat ve eğlence etkinliği dönemi yaşayan Ankara'da yıl sonuna kadar aynı temponun sürmesi bekleniyor. İl ve ilçe belediyeleri tarafından vatandaşlara yönelik hazırlanan programlar ile ilgili duyurular gelmeye devam ediyor.

Bu konuda Etimesgut Belediyesi Eylül'ün ilk haftasında düzenleyeceği etkinliğe dair bir paylaşımda bulundu. Erdal Beşikçioğlu'nun gelmesi ile birlikte tiyatro ağırlıklı gösterilere ağırlık verilen ilçede Merhaba Sonbahar adlı bir programın hafta sürecek bir etkinliğin düzenleneceği duyuruldu.

Etimesgut Belediyesi Sonbaharın gelişine özel etkinlikler düzenleyecek

PROGRAMIN DETAYLARI PAYLAŞILDI

Yapılan duyuruda "Etimesgut Belediyesi’nin dopdolu etkinlikleriyle yeni mevsimi karşılıyoruz! Kahve tutkunları için 3Cores Roastery’nin nefis standları, Başka Sinema’nın ödüllü filmleri, ve Karavan Tiyatrosu’nun performansları bizlerle buluşuyor!" denildi.

Göksu Park ve Korkut Ata Kültür Merkezinde düzenlenecek etkinliklerde Barbie, Oppenheimer gibi dünyaca ünlü filmler ve Atatürk, Ölümlü Dünya 2 ve Bergen gibi filmlerin gösterimleri gerçekleşecek.

1-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek bu etkinliğin 2. gününde Karavan tiyatro, Göksu Park'ta bir gösteri yapacak. ilk gün hariç geri kalan günlerde Göksu Park'ta Kahve Sokağı, kahve tutkunlarını bekleyecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER