Etimesgut Belediyesi Senfonik Ankara Türküleri konseri gerçekleştirdi

30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl dönümü kapsamında Etimesgut Belediyesi 100.Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezinde Senfonik Ankara Türküleri konseri düzenlendi.

Etimesgut Belediyesi Senfonik Ankara Türküleri konseri gerçekleştirdi

30 Ağustos Zafer Bayramının 102.'nci yıl dönümü tüm yurtta büyük bir coşku içinde kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Ankara'daki belediyelerce de pek çok etkinliğe imza atılırken hem vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunun hem de milletimizin bağımsızlığının müjdelendiği bu kutlu güne özel Etimesgut Belediyesi de çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Etimesgut Belediyesi 100.Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezinde Şefliğini Ahmet Murat Gedikli’nin üstlendiği, Ferda Yetişer, Melahat İsmayilova ve Kamil Kaplan’ın sahne aldığı “Senfonik Ankara Türküleri” konseri gerçekleştirdi.

ETİMESGUT BELEDİYESİ ZAFER BAYRAMININ 102. YIL DÖNÜMÜNE ÖZEL SENFONİK ANKARA TÜRKÜLERİ GECESİ DÜZENLEDİ

100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Ankara Milletvekili Aylin Yaman, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın kıymetli eşi Nursen Yavaş katıldı.

Etimesgut Belediyesi Senfonik Ankara Türküleri konseri gerçekleştirdi

Programda sahneye çıkan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, “Hikayelerden öğrendiğimiz türkülerin anlamı ne kadar güçlü ise, Cumhuriyetin anlamı da o kadar güzel ifade edilir. Hepinize çok teşekkür ediyorum, Zafer Bayramımız Kutlu Olsun" ifadelerini kullandı. Katılımcılar düzenlenen konser çerçevesinde belediyeye teşekkürlerini iletti.

SONRAKİ HABER