Etimesgut Belediyesi pazar esnafının taleplerini dinledi!

Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Kerimoğlu, Başkan Vekili Özkan Deniz ve Zabıta İşleri Müdürü Zülküf Sancar bugün pazar esnafları ile bir araya gelerek onların taleplerini dinlediler.

Etimesgut Belediyesi pazar esnafının taleplerini dinledi!

Etimesgut Belediyesi’nde vatandaşlar ile buluşmalar devam ediyor. Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Kerimoğlu, Başkan Vekili Özkan Deniz ve Zabıta İşleri Müdürü Zülküf Sancar bugün Yapracık Pazar yerinde Pazar esnafı ile bir araya gelerek onların sorunlarını dinlediler.

Pazar esnafları ile tek tek selamlaşan Başkan Yardımcısı Mutlu Kerimoğlu ve Başkan Vekili Özkan Deniz esnafların taleplerini almayı da ihmal etmediler. Esnafların kahvaltı davetlerini de geri çevirmeyerek oldukça samimi görüntülerin ortaya çıkması sağlandı.

PAZAR ESNAFINA ZİYARET

Esnaf ve vatandaşlar ile sık sık bir araya gelmeye özen gösteren Etimesgut Belediye Yönetimi sabahın erken saatlerinde Yapracık Pazar Yeri’ndeki pazarcılarla bir araya geldi. Ziyarete katılım sağlayan Başkan Yardımcısı Mutlu Kerimoğlu’na, Başkan Vekili Özkan Deniz ve Zabıta İşleri Müdürü Zülküf Sancar eşlik etti.

Etimesgut Belediyesi pazar esnafının taleplerini dinledi!

Başkan Yardımcısı Mutlu Kerimoğlu ve Başkan Vekili Özkan Deniz pazar esnaflarının tezgahlarına tek tek uğrayarak hepsi ile selamlaştılar. Esnafın dile getirdiği talep, öneri ve şikayetleri dinleyerek sorunların yerinde çözümü adına ziyaret gerçekleştirdiklerini söylediler. Tezgah ziyaretlerinin ardından esnafın kahvaltı davetine katılarak onlarla bir arada kahvaltı sofrasında sohbetlerine devam eden Başkan Yardımcısı Mutlu Kerimoğlu ve Başkan Vekili Özkan Deniz, pazar esnafını ilgilendiren konularla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

ESNAFLARIN TALEP VE İSTEKLERİNİ NOT ALDIK

Esnaf ziyaretinin ardından Başkan Yardımcısı Mutlu Kerimoğlu,” Bugün sabahın erken saatlerinde Başkan vekilimiz ve Zabıta Müdürümüz ile birlikte pazarın durumunu görmek, esnafımızla bir araya gelmek için Pazar yeri ziyaretimizi gerçekleştirdik. Kahvaltı davetlerine icabet ederek güzel bir masa etrafında onlarla sohbet ettik. Onların talep ve isteklerini yerinde dinleyerek gerekli notlarımızı aldık. Bizlerin görevi halkımızın ve esnafımızın yanında olarak onları dinlemek ve sorunlarına çözüm üretmektir. Tüm esnafımıza güzel sohbetleri için teşekkür ediyorum ve bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Etimesgut Belediyesi pazar esnafının taleplerini dinledi! - Resim : 2

Kahvaltı sofrasının ardından pazarcı esnafı, ziyaretlerinden ötürü Başkan Yardımcısı Mutlu Kerimoğlu’na, Başkan Vekili Özkan Deniz’e ve Zabıta İşleri Müdürü Zülküf Sancar’a teşekkürlerini ileterek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Etimesgut Belediyesi’nde vatandaşlar ile yakın bir temas kurulmasına son dönemlerde oldukça gayret gösteriliyor. Toplumun her kesimine temas eden bir belediye yönetim tarzı ortaya konulması vatandaşlardan da takdir görüyor. İlerleyen günlerde bu tür ziyaretlerin devam edeceği bildirildi.

SONRAKİ HABER