Etimesgut Belediyesi nerede? Etimesgut Belediyesi irtibat bilgileri

Etimesgut'un farklı ilçelerinden ya da Etimesgut dışından belediyeye gelecek vatandaşlar buranın tam adresin nerede olduğunu araştırıyor. Etimesgut Belediyesinin açık adresini ve belediyenin irtibat numaralarını haberimizin detayından bulabilirsiniz.

Etimesgut Belediyesi nerede? Etimesgut Belediyesi irtibat bilgileri

Ankara'nın değeri son yıllarda oldukça artan ve bünyesinde ağırlıklı olarak askeri ve savunma kuruluşlarını barındıran Etimesgut son seçimlerde de adından söz ettirmişti. İlçe, 600 binden fazla nüfusu ile şehrin merkez ilçelerinden biri olarak göze çarpıyor.

Belediye Başkanlığını Erdal Beşikçioğlu'nun yaptığı Etimesgut'ta gün içinde vatandaşlar resmi ve özel işleri için Etimesgut Belediyesi'ne gidiyor. İşlerini halletmek isteyen ya da ilçe dışından Etimesgut Belediyesi'ne ilk defa gidecek kişiler ilk iş olarak açık adresi öğrenmeye başlıyor.

ETİMESGUT BELEDİYE BİNASI NEREDE?

1990 yılına ilçe olan Etimesgut'ta o yıllarda yapılan Etimesgut Belediye Binası bugün ilçenin merkez bölgesinde yer almaktadır. Vatandaşlar Etimesgut'un farklı noktalarından alana toplu taşıma ya da şahsi araçlar ile ulaşılabilmektedir. Merak edenler için Etimesgut Belediye Binası açık adresi 30 Ağustos, Şht. Hasan Öztürk Cd. No:5, 06790 Etimesgut/Ankara şeklindedir.

Etimesgut Belediyesi'ne gitme haricinde bilgi almak isteyen vatandaşlarda 444 9 244 telefon numarasını arayarak belediyeden bilgi alabilirler. İlçenin Etimesgut Belediye Binası yakınından bir metro geçmemektedir fakat Başkentray yürüme mesafesindedir. Ayrıca dolmuş, EGO ve özel halk otobüsleri de Belediye Binası yakınından geçmektedir.

Cengiz Ortataş - Haberankara.com / Alıntılanamaz, kopyalanamaz.

SONRAKİ HABER