Etimesgut Belediyesi Nazım Hikmet'in hayatını anlatan Ran oyununa ev sahipliği yaptı

Nazım Hikmet Ran'ın vefat yıl dönümü olan 3 Haziran'da Etimesgut ilçesinde de bir program hazırlandı. Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Yurdaer Okur'un başrolünde olduğu Ran oyunu izleyici ile buluştu.

Etimesgut Belediyesi Nazım Hikmet'in hayatını anlatan Ran oyununa ev sahipliği yaptı

Etimesgut'ta son dönemde ağırlık kazanan sanatsal programlara bir yenisi daha ekleneceği geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. İlçenin Belediye Başkanı ve aynı zamanda sanatçı Erdal Beşikçioğlu Türk şair ve yazar Nazım Hikmet'ı anmak adına onu anlatan bir tiyatro gösterisine ev sahipliği yapacaklarını paylaşmıştı.

ETİMESGUTLULARDAN OYUNA YOĞUN İLGİ

Ünlü oyuncu Yurdaer Okur'un yöneten ve oynayanı olduğu "Nazım Hikmet Ran: Severmişim Meğer!" adlı oyuna ise Etimesgut ilçesinden ilgi büyük oldu. Belediye tarafından ücretsiz olarak sahneleneceği ifade edilen gösterinin biletleri dakikalar içerisinde tükendi.

Etimesgut Belediyesi Nazım Hikmet'in hayatını anlatan Ran oyununa ev sahipliği yaptı

Etimesgut Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyun sonrasında Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu sosyal medya hesabından duygu ve düşüncelerini ifade etti.

BAŞKAN BEŞİKÇİOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR

Başkan Beşikçioğlu "100. Yıl Cumhuriyet Kültür Merkezimiz’de gerçekleşen etkileyici performansıyla Yurdaer Okur, ‘RAN’ oyununu canlandırarak bizler için unutulmaz bir geceye imza attı. Yıllar sonra eski rol arkadaşımla tekrar bir araya gelmek ve sahnedeki ustalığını izlemek büyük bir ayrıcalıktı. Bu özel akşam için Yurdaer Okur’a ve sahne ekibine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Etimesgut Belediyesi Nazım Hikmet'in hayatını anlatan Ran oyununa ev sahipliği yaptı - Resim : 2

Gösteri sonunda Yurdaer Okur'a çiçek takdiminde bulunuldu. Okur'da kendisine ve gösteriye gösterilen ilgiye teşekkürle karşılık verdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER