Etimesgut Belediyesi Merhaba Sonbahar Film Festivali günlük programı belli oldu

Etimesgut Belediyesi tarafından eylül ayı itibariyle düzenlenmeye başlayan Merhaba Sonbahar Film Festivali hız kesmeden devam ediyor. İlçede gerçekleşecek olan film gösterimine tüm vatandaşlar davet edildi.

Etimesgut Belediyesi Merhaba Sonbahar Film Festivali günlük programı belli oldu

Etimesgut Belediyesi kültür sanat etkinlikleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Sonbaharın gelişine özel film festivali düzenleneceğini açıklayan Etimesgut Belediyesi, eylül ayı itibariyle başladığı film festivali takvimine devam ediyor.

'Merhaba Sonbahar' adıyla başlatılan film festivali bugün gösterime sunulacak olan Bir düşüşün Anatomisi ve Lohusa filmiyle seyircisi ile buluşacak. 7 Eylül tarihine kadar devam edecek olan Merhaba Sonbahar Film Festivali'nin günlük programı belli oldu.

ETİMESGUT BELEDİYESİ MERHABA SONBAHAR FİLM FESTİVALİ DEVAM EDİYOR

Etimesgut Belediyesinin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yapılan paylaşımda "Bu akşam, “Merhaba Sonbahar” kapsamında düzenlenecek olan etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir." ifadelerine yer verildi.

Etimesgut Belediyesi Merhaba Sonbahar Film Festivali günlük programı belli oldu

Film festivalinin bugün gösterilecek olan filmlerle devam edeceği açıklanırken tüm vatandaşlar da davet edildi. Etimesgut Belediyesi tarafından organize edilen film festivalinde yer alan filmler Göksu Park ve Korkut Ata Kültür Merkezi'nde seyircilerle buluşacak Bir Düşüşün Anatomisi Göksu Park'ta Lohusa ise Korkut Ata Kültür Merkezi'nde saat 21:15 itibariyle başlayacak. Devam eden program takvimi de Etimesgut Belediyesi tarafından paylaşılacak.

SONRAKİ HABER