Etimesgut Belediyesi Merhaba Sonbahar etkinlikleri başlıyor

Geçtiğimiz günlerde Etimesgut Belediyesi tarafından duyurulan Eylül ayının ilk haftasında gerçekleşecek etkinliğe bugün start verilecek. Etimesgut halkı Sonbaharın ilk gününü "Atatürk 1" adlı sinema filmi ile karşılayacak.

Etimesgut Belediyesi Merhaba Sonbahar etkinlikleri başlıyor

Vatandaşların günlük hayatın sinir ve stresinden uzaklaşması adında belediyeler tarafından kültür sanat programları hazırlanmaya devam ediliyor. Hazırlanan programa aile ve sevdikleri ile katılan insanlar eğlenceli zaman geçirme fırsatı yakalıyor. Bu kapsamda ilk günü bugün başlayan sonbahara özel bir karşılama programı hazırlayan Etimesgut Belediyesinden vatandaşlara davet geldi.

Etimesgut Belediyesi Merhaba Sonbahar etkinlikleri başlıyor

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde gerçekleştirilecek Merhaba Sonbahar etkinliğinin 1-7 Eylül tarihleri arasında yapılacağı açıklanmıştı. Eryaman Göksu Park ve Korkut Ata Kültür Merkezlerinde gerçekleşecek etkinliklerde film ve tiyatro gösterimi ile Kahve Sokağı gibi içerikler yer alacak.

KORKUT ATA'DA FİLM GÖSTERİMİ

Programın ilk günü münasebetiyle Etimesgut Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu ve vatandaşlar film gösterimine davet edildi. Yapılan paylaşımda "Belediye Başkanımız Sn. Erdal Beşikçioğlu‘nun katılımlarıyla düzenleyeceğimiz 'Merhaba Sonbahar' adlı etkinliklerimiz kapsamında gerçekleşecek olan 'Atatürk 1' sinema filmini izlemeye tüm halkımızı davet ediyoruz" denildi.

Korkut Ata Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacak film gösterimi saat 21:15'te düzenlenecek. Mustafa Kemal Atatürk'ün doğumundan 1919 yılına kadar yaşadıklarını gösteren filme ilginin yüksek düzeyde olması bekleniyor.

7 Eylül'e kadar Korkut Ata ve Göksu Park'ta yerli ve yabancı bir çok film gösterimi yapılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER