Etimesgut Belediyesi meclis toplantılarını canlı yayınlayacak

ABB Başkanı Yavaş'ın 2019 yılında göreve gelmesi ile beraber önemli bir değişiklik hizmet yapmıştı. Meclis toplantılarını vatandaşlarında izlemesini sağlayan Yavaş'ın bu uygulaması ilçelerde de yaygınlaşıyor.

Etimesgut Belediyesi meclis toplantılarını canlı yayınlayacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ihale ve meclis toplantılarını canlı yayınlaması şehir halkı tarafından önemli bir gelişme olarak nitelendirmişti. Başkan Yavaş'ın halkın yapılan işlem ve alınan kararları objektif bir şekilde takip etmesi için başlatılan uygulama yıllardır aynı şekilde devam ediyor.

YAVAŞ BELEDİYECİLİĞİ YAYILIYOR

Yerel seçim süreci sonrasında Ankara'da Cumhuriyet Halk Partili belediye sayısının 3'ten 16'ya çıkması Büyükşehir Belediyesinin sevilen uygulamalarının ilçelerde de uygulanmasına yol açtı. O uygulamalardan birisi de meclis toplantılarının canlı olarak internet üzerinden yayınlaması oldu.

Bu hizmet sayesinde Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun yönettiği Etimesgut Belediyesinin toplantıları kolaylıkla takip edilebilecek. Etimesgut halkı kendi ilçelerinin kaderini etkileyecek kararların kimler tarafından ve nasıl bir şekilde alındığını görebilecek.

ETİMESGUT HALKI OTURDUĞU YERDEN TAKİP EDEBİLECEK

Vatandaşlar için her salı Halk Günü düzenleyen Etimesgut Belediyesi bu hizmeti ile halkı yönetim işlerine daha ilgili hale getirdi. Yarım milyondan fazla nüfusa sahip Etimesgut halkı kendi oyları ile seçilen insanların mecliste ne kararlar aldığını görebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER