Etimesgut Belediyesi mahalleler ve STK'lar arası futbol turnuvası başvuruları sona eriyor

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde vatandaşların katılımı ile bir futbol turnuvası düzenleneceği duyurulmuştu. 18 Ekim'de sona erecek başvurular için sürenin tamamlanmasına çok az bir zaman kaldı.

Etimesgut Belediyesinden mahalleler ve STK'lar arası futbol turnuvası

Etimesgut Belediyesi ve Etimesgut Kent Konseyi ortaklığında, vatandaşların bir spor organizasyonu aracılığıyla eğlenmesi adına bir turnuva düzenleneceği duyurulmuştu. 29 Ekim Cumhuriyet Kupası adı verilen ve 29 Ekim'de başlayacak bu turnuvaya katılmak isteyenlerin yaşadıkları mahallenin muhtarlıkları ve ilgili sivil toplum kuruluşlarına başvurabileceği açıklanmıştı.

MAÇLAR 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINDA BAŞLAYACAK

Etimesgut Belediyesi ve Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi tarafından yapılan duyuruda 18 Ekim itibariyle başvuruların sona ereceği bildirilmişti. Cumhuriyetin ilanına atfedilen bu spor organizasyonunda yarı finale kadar yükselebilen 4 takım derecelerine göre ödüllendirilecek.

Etimesgut Belediyesi mahalleler ve STK'lar arası futbol turnuvası başvuruları sona eriyor

Takımların belli olmasının ardından maçlar Cumartesi günleri saat 16:00-22:00 saatleri arasında Şeker Spor Sahasında oynanacak.

BELİRTİLEN ŞARTLARI KARŞILAYANLAR KATILABİLECEK

Turnuvanın eşit ve adil olması adına bazı katılım şartları konuldu. Etimesgut Belediyesi Kent Konseyi tarafından yapılan paylaşımda 35 yaş üzeri olma, son 3 yılda profesyonel veya amatör olarak futbol oynamış olmama şartlarını sağlama zorunluluğu belirtildi. Bu kurallara uyan vatandaşlar kimlik fotokopisi, tarihçeli ikametgah belgesi, ve futbola elverişli olunduğuna dair belge ile ilgili yerlere başvurabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER