Etimesgut Belediyesi, Mahalle Şenliği ile aileleri ve çocukları buluşturuyor!

Etimesgut Belediyesi, mahallelerinde toplumsal dayanışmayı ve komşuluk ilişkilerini güçlendirmek amacıyla keyifli bir etkinlik olan "Mahallemiz Şenleniyor" programını düzenliyor.

Etimesgut Belediyesi, Mahalle Şenliği ile aileleri ve çocukları buluşturuyor!

Etimesgut Belediyesi, mahallelerinde toplumsal dayanışmayı ve komşuluk ilişkilerini güçlendirmek amacıyla keyifli bir etkinlik olan "Mahallemiz Şenleniyor" programını düzenliyor. Tüm Etimesgutlu çocuklar ve aileleri, bu özel etkinliğe katılmaya davet ediliyor.

Mahallemiz Şenleniyor programı, çocukların ve ailelerin katılımına açık. Etkinlik, çeşitli oyunlar, yarışmalar, eğlenceli aktiviteler ve sürprizlerle dolu olacak. Aileler, çocuklarıyla birlikte bu keyifli etkinliklerde yer alarak güzel anılar biriktirecekler.

ankara-tasarim-54.jpg

"Tüm çocuklarımızı ve ailelerimizi bekliyoruz"

Etimesgut Belediyesi, bu tür etkinliklerin mahallelerin sosyal dokusunu güçlendirdiğine ve mahalle sakinlerinin bir araya gelerek komşuluk ilişkilerini güçlendirmelerinin, mahallelerin daha yaşanabilir ve dayanışma dolu yerler olmalarına katkı sağladığını belirtiyor. Bu tür etkinlikler, Etimesgut'un güzelliklerini paylaşma ve birlikte büyüme fırsatları sunuyor.

fea17198d2d2fa76eaddb127b87a4521.jpg

Tarih, Yer ve Saat

Etimesgut Belediyesince bu mahalle şenliği etkinliği,12 Eylül Salı günü saat18.30'daAltay Mahallesi Kapalı Pazaryeri'nde gerçekleşecek. Etimesgut Belediyesi, mahalle sakinlerinin bir araya gelerek keyifli bir zaman geçirmelerini ve komşularıyla daha yakın ilişkiler kurmalarını hedefliyor.

Belediye ayrıca resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Mahallemiz Şenleniyor programımıza tüm çocuklarımızı ve ailelerimizi bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

screenshot-34.png

Etimesgut Belediyesi, "Mahallemiz Şenleniyor" programının daha fazla mahallede gerçekleştirilmesini ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesini hedefliyor. Ayrıca, çocukların ve ailelerin bu tür etkinliklerde keyifli zaman geçirmelerini teşvik ediyor. Bu program, Etimesgutlu ailelerin ve çocukların mahallelerinde eğlenceli ve anlamlı anılar biriktirmelerine katkı sağlıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER