Etimesgut Belediyesi kuvvetli sağanak yağış nedeniyle ekiplerin teyakkuzda olduğunu duyurdu

Başkent Ankara'yı öğle saatleri itibariyle etkisi altına alması beklenen sağanak yağışlar, kentin pek çok noktasında başladı. Ankara Valiliği ve AKOM tarafından yapılan uyarılarla beraber sel, baskını ve taşkın riskinin bulunduğu ifade edilirken Etimesgut Belediyesi de tüm birimleri ile teyakkuzda olduklarını bildirdi.

Etimesgut Belediyesi kuvvetli sağanak yağış nedeniyle ekiplerin teyakkuzda olduğunu duyurdu

Haberankara.com Özel Haber - Başkent Ankara'da kuvvetli sağanak yağış etkili oluyor. Ankara'da etkili olacağı duyurulan sağanak yağış, kentin pek ilçesinde öğlen saat 13.00 itibariyle etkisini gösterdi. Ankara'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Ankara Valiliği ve AKOM'dan da son dakika uyarı geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi verilerine göre kentteki vatandaşların 11 Mayıs saat 13.00 itibariyle dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada ‘’Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; Ankara genelinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Kuvvetli yağışların oluşturacağı ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' ifadelerine yer verildi.

ANKARA'DA SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI VERİLDİ: EKİPLER TEYAKKUZDA

Ankara'da verilen sağanak yağış uyarısının ardından ekiplerin teyakkuzda olduğu ifade edildi. Belediyelerden açıklama gelmeye devam ederken Etimesgut Belediyesi de resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ‘’Sevgili Etimesgutlular
Kuvvetli sağanak yağış nedeniyle oluşabilecek sel ve su baskınlarına karşı 20 personelden oluşan 5 ayrı ekibimiz ve iş makinalarımızla 24 saat sahadayız.

Etimesgut Belediyesi kuvvetli sağanak yağış nedeniyle ekiplerin teyakkuzda olduğunu duyurdu

Acil müdahale birimlerimizi
0312 244 10 00 numaralı telefondan 24 saat arayabilirsiniz.'' ifadelerine yer verildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER