Etimesgut Belediyesi kreş öğretmenlerini ve velileri bir araya getirdi

Yeni dönem okullarda bugün itibariyle başladı. Çocuğu henüz tam olarak okul çağına erişemeyen aileler ise eğitim hayatlarına hazırlanmaları için evlatlarıyla beraber kreşlerin yolunu tuttu.

Etimesgut Belediyesi kreş öğretmenlerini ve velileri bir araya getirdi

2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi bugün itibariyle başladı. Anaokulu, kreşler ve okul dönemindeki bireyler eğitim yuvalarına doldu. Etimesgut Belediyesi ise çocuğu küçük olan ve kreşlere gönderecek ailelere dönem başlamadan önce özel bir hizmette bulundu.

VELİLERİN SORULARI CEVAPLANDI

Etimesgut Belediyesi kendisine bağlı olarak faaliyet gösteren kreşlerde eğitim veren öğretmenler ile evlatlarını buraya gönderecek aileleri aynı çatı altında topladı. Velilerin de ilgi gösterdiği toplantıda Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Keyvan, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü İsmail Açar ve İç Denetim Birimi Müdürü Tarhan Özkaya'da hazır bulundu.

Etimesgut Belediyesi kreş öğretmenlerini ve velileri bir araya getirdi

Veliler gerçekleştirilen toplantı sayesinde akıllarındaki soruları aracısız bir şekilde ilgili birimlere iletme fırsatı buldu. Tanışma ve bilgilendirme toplantısı sohbet havasında geçti. Belediye yetkilileri kendilerine sorulan soruları yanıtladı.

BAŞKAN BEŞİKÇİOĞLU'NUN KREŞLERE VERDİĞİ ÖNEM

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun göreve geldiği ilk andan itibaren en çok üzerinde durduğu hizmet konularından birisi kreşler olmuştu. Mevcut kreşleri ziyaret eden Başkan Beşikçioğlu vatandaşlarla bir araya gelişinde de kreşlerin şartlarının iyileşmesi adına ellerinden geleni yapacaklarını ifade etmişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER