Etimesgut Belediyesi Kent Fest takvimini paylaştı

Etimesgut, önümüzdeki günlerde önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun girişimleri ile ilk defa düzenlecek olan Kent Fest'te tiyatro, söyleşi ve stand up gibi etkinlikler olacak.

Etimesgut Belediyesi Kent Fest takvimini paylaştı

Ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Erdal Beşikçioğlu'nun Etimesgut'ta Belediye Başkanı olmasıyla ilçede sanatsal faaliyetler ağırlık kazandı. Aynı zamanda sanat hayatını da devam ettiren Başkan Beşikçioğlu'nun girişimleri ile 11-26 Ekim tarihleri arasında Etimesgut'ta Kent Fest adlı bir etkinlik düzenlenecek.

DETAYLAR PAYLAŞILDI

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu kısa zaman içerisinde böyle bir organizasyon gerçekleştirmenin kolay olmadığını ifade etmiş ve Etimesgut'un bir ilki yaşadığını söylemişti.

Etimesgut Belediyesi yaklaşan festival öncesi gün gün hangi etkinliklerin olacağı bir takvim paylaştı. 11 Eylül'de Erdal Beşikçioğlu'nun kurucusu ve yönetmenliğini yapacağı kent tiyatrosunun bir oyun sergileyeceği Kent Fest'in takvimi şu şekilde oldu;

Etimesgut Belediyesi Kent Fest takvimini paylaştı

Etimesgut Belediyesi Kent Fest takvimini paylaştı - Resim : 2

Etimesgut Belediyesi Kent Fest takvimini paylaştı - Resim : 3

Etimesgut Belediyesi Kent Fest takvimini paylaştı - Resim : 4

ETİMESGUT'TA SANAT DOLU GÜNLER

Etimesgut ve Ankara halkı önemli isimlerin katılacağı ve günler sürecek bir festival yaşayacak. Ankara'nın farklı ilçelerinden de insanların gelmesi beklenen festivalin gelenekselleştirilmesi ön görülüyor. Kent tiyatrosuna ek olan emekliler içinde bir tiyatro kuran Erdal Beşikçioğlu'nun görev süresi boyunca Etimesgut ilçesinde pek çok benzer kültür sanat organizasyonu gerçekleştirmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER