Etimesgut Belediyesi Karavan Tiyatrosu yoğun ilgi gördü

Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenen Merhaba Sonbahar etkinliği yoğun ilgi görürken dün Atatürk 1 filmi ve Karavan Tiyatrosu sanatseverlerle buluştu. Her iki etkinlikte izleyicilerden tam not aldı.

Etimesgut Belediyesi Karavan Tiyatrosu yoğun ilgi gördü

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine tüm hızıyla devam eden Etimesgut Belediyesi Eylül ayına özel olarak Merhaba Sonbahar etkinliği düzenleyeceğini açıklamıştı. Dün itibariyle başlayan programa Etimesgutlular yoğun ilgi gösterirken hem tiyatro hem de sinema gösterimine katılım son derece yüksek oldu.

ETİMESGUT BELEDİYESİ'NİN KARAVAN TİYATROSU TAM NOT ALMAYI BAŞARDI!

Etimesgut Belediyesi yaklaşan sonbaharı birbirinden farklı etkinliklerin yer aldığı “MERHABA SONBAHAR” isimli organizasyonunu görücüye çıkardı. Yalnızca Etimesgut halkının değil, aynı zamanda tüm Ankara ve Türkiye den de misafirlerin beklendiği “Merhaba Sonbahar” iki ana konsept olan 3cores Roastery ve Başka Sinemanın yanı sıra karavan tiyatrodan oluşmaktadır.

Etimesgut Belediyesi Karavan Tiyatrosu yoğun ilgi gördü02-09-2024 Pazartesi günü Göksu Park’ında Tiyatro ve Sinemanın usta sanatçısı Erkan Can’ın yönettiği, Bilal Çatalçekiç’in oynadığı “Meraklısı için Öyle Bir Hikaye” adlı oyun, “Karavan Tiyatrosu” konseptiyle izleyicilerle buluştu.

Etimesgut Belediyesi Karavan Tiyatrosu yoğun ilgi gördü - Resim : 2

Türk Edebiyatının en önemli yazarlarından olan Sait Faik Abasıyanık’ın öykülerinden ve hatıralardan yola çıkılarak uyarlanan tiyatro oyunu "Karavan Tiyatrosu" konseptiyle tiyatro severlerden tam not aldı. Oyunun ardından düzenlenen söyleşiler bölümünde ise; oyunu izleyenler, Oyuncu Bilal Çatalçekiç’le sohbet etme fırsatı yakaladılar.

Etimesgut Belediyesi Karavan Tiyatrosu yoğun ilgi gördü - Resim : 3

Sanatçıların performanslarının sona ermesinin ardından seyirciler uzun süre alkışlayarak memnuniyetlerini gösterirken Korkut Ata Kültür Merkezinde ise seyircilerle ATATÜRK 1 filmi buluştu. Atatürk isimli filmle sinema gösterimi etkinliği de start alırken etkinlik boyunca pek çok oyun ve film seyircilerin beğenisine sunulacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER