Etimesgut Belediyesi kadınlara el emeği ürünlerini satma fırsatı sağlıyor

Kadınların sosyal hayatta daha çok var olması ve kendilerine maddi gelir sağlama adına Etimesgut Belediyesi önemli bir hizmeti hayata geçirdi. İlçede yaşayan kadınlar kendi hazırladıkları ürünleri ücretsiz olarak Etimesgut Belediyesi pazar yerlerinde satabilecekler.

Etimesgut Belediyesi kadınlara el emeği ürünlerini satma fırsatı sağlıyor

Esnafların ticaret yapması için desteklenmesi kadar normal vatandaşların da kendilerine parasal kaynak sağlaması adına atılan adımlar büyük önem taşıyor. Bu kapsamda Etimesgut Belediyesi de kadınların kendilerine özgüvenlerinin artması ve üretime katkılarını yükseltmek adına Etimesgut Kadın Emeği Pazarı projesini hayata soktu.

KADINLARIN SATIŞ YAPMASI DESTEKLENİYOR

Etimesgut Kadın Emeği Pazarı ile ilgili bilgilendirme yapan Etimesgut Belediyesi "Etimesgut Kadın Emeği Pazarı, kadınlarımızın el emeğini ve üretim gücünü desteklemek amacıyla sizlerle buluşuyor. El yapımı ürünlerin sergileneceği bu pazarda, hem yerel ekonomiye katkı sunmayı hem de kadın girişimcilerimize destek olmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Etimesgut Belediyesi kadınlara el emeği ürünlerini satma fırsatı sağlıyorEtimesgut Belediyesi kadınlara el emeği ürünlerini satma fırsatı sağlıyor - Resim : 2

Etimesgut Belediyesinden yapılan bilgilendirmeye göre kadınların gidip satış yapabileceği pazarlar ve günleri şu şekilde oldu;

Salı: Altay Mahallesi Kapalı Pazar Yeri
Çarşamba: Tunahan Mahallesi Kapalı Pazar Yeri
Cumartesi: Ayyıldız Mahallesi Kapalı Pazar Yeri
Pazar: Topçu Mahallesi Kapalı Pazar Yeri

BAŞVURMAK İSTEYENLER MUHTARLIKLARA GİDECEK

Satış yapmak isteyen kadınların Etimesgut ilçesindeki her hangi bir muhtarlığa giderek müracat etmesi gerekiyor. Bu süreçte ve sonrasında kadınlardan bir ücret talep edilmiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER