Etimesgut Belediyesi ilçedeki otobüs hatları sorununu çözmek için harekete geçti

Ankara'nın bir çok ilçesinde olduğu gibi Etimesgut'ta da vatandaşların en çok mustarip olduğu konular arasında otobüs hatları yer alıyor. İlçe halkının bu sıkıntısını çözüme kavuşturmak adına gerekli çalışmaların başlatıldığı öğrenildi.

Etimesgut Belediyesi ilçedeki otobüs hatları sorununu çözmek için harekete geçti

Ankara halkının otobüs seferleri ve hatlarda yaşanan yoğunluk konusundaki sıkıntılar için adeta bir seferberlik başlatıldı. ABB EGO Genel Müdürlüğünden bir heyet ilçeleri gezerek vatandaşlar ile bir araya gelmeye ve onların sorunlarını dinlemeye başladı.

TALEPLER DİNLENDİ

İlçe halkının bu konuda pek çok istek ve şikayetini dile getirdiği Etimesgut'ta son günlerde önemli adımlar atılmaya başlandı. Vatandaşların Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na istek ve şikayetlerini dile getirdiği Halk gününde bu konu üzerinden gidildi. EGO Genel Müdürü Taylan Engin'de bizzat Erdal Beşikçioğlu'nun başkanlık ettiği bu toplantıya katıldı. Söz konusu toplantıda Etimesgut'lu vatandaşların EGO otobüsleri konusundaki şikayetleri dinlendi.

Etimesgut Belediyesi ilçedeki otobüs hatları sorununu çözmek için harekete geçti

GEREKLİ ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

Konu ile ilgili Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda “Her Salı düzenlediğimiz Halk Günü etkinliğimizi bugün de başarıyla gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın taleplerini dikkatle dinleyip, önerilerini özenle not aldık. Bugünkü etkinliğimizde EGO Genel Müdürümüz Sayın Taylan Engin de bize eşlik ederek, özellikle İlçemiz sınırlarındaki otobüs hatlarıyla ilgili soruları yanıtladı ve talepleri kayda geçirdi. İlçemizi geliştirmek ve güzelleştirmek adına her zaman olduğu gibi, vatandaşlarımızla yan yana ve sürekli iletişim halinde olacağız” denildi.

Etimesgut Belediyesi ilçedeki otobüs hatları sorununu çözmek için harekete geçti - Resim : 2

Etimesgut ilçesinde konuya dair önemli gelişmelerin yaşanacağı tahmin ediliyor. İlçe sakinleri de kolay ve konforlu ulaşım için gerekli şartların sağlanmasını talep ediyor.

SONRAKİ HABER