Etimesgut Belediyesi ilçedeki alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor!

Ankara'nın ilçe belediyeleri imza attıkları projelerle adlarından söz ettiriyor. Etimesgut Belediyesi de ilçedeki bakım - onarım çalışmalarına devam ederken Etiler Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Etimesgut Belediyesi ilçedeki alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor!

Etimesgut Belediyesi ilçedeki alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor! - Ankara'nın ilçe belediyeleri birbirinden farklı çalışmalarla gündem olmaya devam ediyor. İlçelere olan yatırımlar sürerken başarılı projelere imza atılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Etimesgut Belediyesi'nin de çalışmaları sürüyor.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA TAKİP ET

Etimesgut Belediyesi, ilçedeki bakım - onarım ve yenileme çalışmalarına devam ederken resmi internet sitesi ile sosyal medya hesapları üzerinden de vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. İlçe halkı için çeşitli çalışmalara imza atan Etimesgut Belediyesi, Etimesgut'taki eksik ve ihtiyaçlar doğrultusunda vatandaşların da taleplerini alarak çalışmalarını sürdürüyor.

ETİMESGUT BELEDİYESİ'NDEN ETİLER MAHALLESİ'NE ÖZEL ÇALIŞMA

Etimesgut Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ''Etiler Mahallemizde kapsamlı bir alt ve üst yapı çalışması gerçekleştiriyoruz. Mahallemizin asfalt ve kaldırımlarını yeniliyoruz. Yaptığımız girişimlerle, elektrik hatları ve telekom alt yapısı modernize edildi.'' ifadelerine yer verildi.

Etimesgut ilçesi Etiler Mahallesi'nde alt ve üst yapı çalışmalarını titizlikle gerçekleştirdiklerini belirten belediye, yapılan çalışmalarla ilgili bir videolu paylaşım yaptı. Paylaşımda yapılan çalışmalarla ilgili görseller yer aldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER