Etimesgut Belediyesi ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye desteğinde bulundu

Tatilleri sona eren Etimesgutlu öğrenciler bu haftadan itibaren yeniden okullarına döndü. Belediye yönetimi ise maddi durumu el vermeyen ailelerin çocuklarına önemli bir jest yaptı.

Etimesgut Belediyesi ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye desteğinde bulundu

Yeni okul dönemi Pazartesi itibariyle başlamıştı. Her sene çocuklar yeniden okul ve arkadaşları ile buluşmak için sınıflarına dönerken aileler ise maddi olarak büyük bir yük ile karşı karşıya kalıyordu.

"EVLATLARIMIZIN EĞİTİMİ İÇİN KIRTASİYE DESTEĞİNDE BULUNDUK"

Okul masrafları arasında en zorunlu olanlar arasında ise kırtasiye araç ve gereçleri yer alıyor. Öğrencilere gereken kitap defter ve kalem gibi ihtiyaçlar konusunda bir çok aile istenilenleri çocuklarına alma konusunda zorluk yaşıyor.

Etimesgut Belediyesi ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye desteğinde bulundu

Bu noktada harekete geçen Etimesgut Belediyesi dar gelirli ailelerin çocuklarına okullarında geri kalmamaları adına kırtasiye yardımında bulundu. Etimesgut Belediyesinden yapılan paylaşımda "Belediyemiz bünyesindeki Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Kırtasiye Yardım Projemiz ile birlikte, geleceğimizin aydınlık yüzleri evlatlarımızın eğitimi için kırtasiye desteğinde bulunduk" denildi.

Etimesgut Belediyesi ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye desteğinde bulundu - Resim : 2

BAŞKAN BEŞİKÇİOĞLUNDAN OKUL VE ÖĞRENCİLERE YARDIM SÖZLERİ

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'da yeni dönemin ilk gününde öğrencilerin heyecanına ortak olmuştu. Etimesgut Abdurrahim Karakoç İlkokuluna giden Başkan Beşikçioğlu dar gelirli ailelerin çocuklarına kırtasiye ve okullara yapı desteği yardımı yaptıklarını ve bundan mutlu olduklarını söylemişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER