Etimesgut Belediyesi Hizmet-İş Sendikası ile sözleşme imzaladı

Etimesgut Belediyesi imzalanan sözleşme ile adından söz ettirdi. Belediye ile Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan sözleşme ile belediye personellerinin hakları çok daha iyi noktalara ulaştırıldı.

Etimesgut Belediyesi Hizmet-İş Sendikası ile sözleşme imzaladı

Etimesgut Belediyesi tarafından Belediye personellerinin haklarının sağlam temellere dayanmasını sağlayan önemli adımlar atılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Etimesgut Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında çok önemli bir anlaşma imzalandı.

ETİMESGUT BELEDİYESİ PERSONELLERİNE MÜJDE

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde çok önemli ve anlamlı bir etkinlik daha gerçekleştirildi. Belediye personellerinin çalışma saatleri, iş hakları ve maaşları gibi birçok konu yapılan sözleşme ile beraber çok daha iyi imkanlara kavuşturuldu. Etimesgut ilçesinin önemli hizmet binalarından olan Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki sözleşme imza törenine katılım yoğun oldu.

Her iki tarafında gayet memnun ve sorunsuz bir şekilde üzerinde anlaştığı anlaşma metnine Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Hizmet-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ve davetliler katıldı.

Etimesgut Belediyesi Hizmet-İş Sendikası ile sözleşme imzaladı

ANLAŞMA HER İKİ TARAFI DA MEMNUN ETTİ

Konuşmada söz alan ve Etimesgut Belediyesi ile yapılan anlaşmadan memnun olduklarının altını çizen Genel Başkan Mahmut Arslan “Elbette sizler daha fazlasını hak ediyorsunuz. Daha çok çalışıyorsunuz biliyorum. Pandemi de kamu görevlileri özellikle işlerini takip ederken belediye işçileri olarak Etimesgut’un sokaklarını temizlemeye, parklarına sahip çıkmaya ve yollarını yapmaya devam ettiniz” diyerek personellere duyduğu saygıyı dile getirdi.

İmzalanan sözleşme ile ilgili de konuşan Arslan yapılan sözleşmeden dolayı Etimesgut Belediyesi personellerinin gayet güzel haklara sahip olduğunu söyledi ve ülke geleceği için iyi dileklerde bulundu. Söz konusu imza töreni yapılan plaket takdim töreni ve her iki tarafın iyi niyet dilekleri ile tamamlandı.

Enver Demirel'in yönetiminde olan Etimesgut Belediyesi, hem genel hizmet hem de sosyal hizmet anlayışı ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Etimesgut ilçesinde yapılan çalışmalarda merakla takip ediliyor.

SONRAKİ HABER