Etimesgut Belediyesi Hayvan ve Çiçek Hastanesi ile canlıların sağlıklarını korumaya devam ediyor

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yer alan ve geçtiğimiz yıl hizmet vermeye başlayan Hayvan ve Çiçek Hastanesi alanında bir ilk olmayı başarmıştı. Bu hastane ile hayvan ve bitkilerin yaşadığı sağlık sıkıntılarına hızlı bir şekilde çözüm bulunması sağlanıyor.

Etimesgut Belediyesi Hayvan ve Çiçek Hastanesi ile canlıların sağlıklarını korumaya devam ediyor

İnsanların sağlığı kadar diğer tüm canlılarında sağlıklarının korunması ve tedavilerinin giderilmesi adına Etimesgut Belediyesi tarafından Hayvan ve Çiçek Hastanesi açılmıştı. Tam teşekküllü bir şekilde açılan hastane ile hayvanların dönemsel muayeneleri ve olası bir sorun karşısında ani bir şekilde giderilmesi sağlandı.

HAYVAN VE BİTKİLER İLE YAKINDAN İLGİLENİLİYOR

Etimesgut Belediyesi tarafından açılan bu hastane şehir açısından da önemli bir sağlık adımı olarak nitelendirildi. Hem sahibi olan hem de sokak hayvanlarının sağlıkları ile yakından ilgilenen hastanede aynı zamanda bitkilerle de yakından ilgileniliyor.

Vatandaşların sahip oldukları bitkileri getirip tedavi ettirebildiği bu hastanede ayrıca danışmanlık hizmeti de veriliyor. Şahsi olarak bitkisine nasıl bir şekilde davranacağına dair bilgisi eksik olan vatandaşlar hayvan ve çiçek hastanesi ile eksiklerini gideriyor.

HAYVANSEVERLERDEN TEŞEKKÜR

Etimesgut halkı ve çevre ilçelerden vatandaşlar açıldığı günden beri hayvan ve çiçek hastanesine ilgi göstermeye devam ediyor. Vatandaşlar canlı hassasiyetinden dolayı Etimesgut Belediyesine vermiş olduğu hizmetten dolayı teşekkürlerini iletmeyi sürdürüyor. Belediye yönetiminden verilen mesajda ise faaliyetlerin artarak süreceği ifade ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER