Etimesgut Belediyesi Hayvan ve Çiçek Hastanesi canlılara tedavi fırsatı sunuyor

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde geçtiğimiz aylarda açılan bu hastane ile hayvan ve bitkilere profesyonel bir şekilde müdahalede bulunuyor. İlçe sınırlarındaki canlıların bu hastane ile sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam etmesi amaçlanıyor.

Etimesgut Belediyesi Hayvan ve Çiçek Hastanesi canlılara tedavi fırsatı sunuyor

Canlı sağlığını korumak ve onların sağlık sıkıntılarını uzmanlar eşliğinde gidermek için kurulan Etimesgut Hayvan ve Çiçek hastanesi Ankara'nın en modern hayvan hastaneleri arasında yer alıyor.

Sadece Etimesgut sınırları içerisine hizmet veren bu hastanede sağlık sorunu yaşayan sokak hayvanları veterinerler tarafından tedavi ediliyor. Hayvan kısmı kedi ve köpek olarak ikiye ayrılan bu sağlık merkezinde sahibi olan hayvanlar için ücret karşılığında tedavi ve bakım hizmeti sağlanıyor.

HAYVAN VE BİTKİ SAHİBİ ETİMESGUTLULAR İÇİN ÖNEMLİ FIRSAT

Röntgen, Ultrason ve endoskobi gibi tıbbi cihazları ile Türkiye'nin en kapsamlı hayvan hastanelerinden olan Etimesgut Belediyesi Hayvan ve Çiçek Hastanesi Eryaman'da bulunuyor.

Ameliyat ve yoğun bakım odaları ile tedaviye gelen hayvanlara uzman veterinerler eşliğinde müdahale edilen hastane Ankara'da alanında üst sıralarda yer alıyor. 7 gün 24 saat veren hastanenin çiçek kısmında ise beslediği bitkisi sorun yaşayanlar bu yere getirip uygun tedavi ve nasıl beslemelerine dair uzmanlardan bilgi alabiliyor.

Etimesgut Belediyesi tarafından açılan ve hizmet veren hastane Mart ayından bu yana hizmet veriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER