Etimesgut Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi yarın törenle açılacak

Etimesgut Belediyesi yönetimi tarafından 7-8. sınıflara LGS, 12. sınıflara YKS kursları ve PDR desteği verecek ETİMGEM, 9 Ekim'de resmi açılış töreni ile hizmet hayatına başlayacak. Belediye tarafından yapılan paylaşımda tüm vatandaşlar bu açılışa davet edildi.

Etimesgut Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi yarın törenle açılacak

Her eğitim döneminde ortaokul ve lise eğitiminin sonuna gelen öğrenciler bir sonraki aşamaya geçebilmek için ÖSYM tarafından organize edilen sınavlara giriyor. Öğrenciler girdikleri sınavlardan aldıkları sonuca göre bir tercih yapıyor ve eğitim hayatına kaldığı yerden devam ediyor.

Bu süreçte her öğrenci eşit imkana sahip olmadığından dolayı bazı öğrenciler sınavlara hazırlanma konusunda sıkıntılar yaşayabiliyor. Etimesgut Belediyesi de öğrencilerin sınava iyi bir şekilde hazırlanmasına destek olması için Etimesgut Gençlik Eğitim Merkezini hayata geçiriyor.

Etimesgut Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi yarın törenle açılacak

"TÜM VATANDAŞLAR AÇILIŞA DAVET EDİLDİ"

Konu ile ilgili Etimesgut Belediyesinden yapılan açıklamada "LGS (7. ve 8. sınıflar) ile YKS (12. sınıf ve mezunlar) kursları ve PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) hizmetleriyle, geleceğimizin teminatı gençlerimize hizmet sunmak amacıyla faaliyetlerine başlıyor" denildi.

Eski Etisem binasının olduğu yere açılacak ETİMGEM'in resmi açılış töreni yarın saat 11:00'da gerçekleştirilecek. 30 Ağustos mahallesi Öğretmenler Parkının tam karşısında hizmet verecek bu eğitim yuvasının açılışında Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun da yer alması bekleniyor. Etimesgut Belediyesi de tüm vatandaşlara açılışa katılma çağrısı yaptı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER